Asztalitenisz eredmények

1088

Férfi asztalitenisz NB I, január 13.

Szuperinfó-CVSE I. – PDSE Orosháza 9:9

Ceglédi győztesek: Biedermann Dániel 2, Molnár Gergely 2, Ócsai Máté 2, Benyovszki Gábor 2 illetve a Molnár-Biedermann páros.

Ahogy ősszel, most is döntetlen lett a végeredmény. Felcsillant a győzelem lehetősége, amikor Molnár megverte Kővárit, sajnos ezután a gyengébb játékerőt képviselő Bakostól kikapott.  Az utolsó meccsen kiélezett, nagy csatában Benyovszki megverte Bakost, így alakult ki a 9:9-es döntetlen.

Asztalitenisz NB III, január 13.

Szuperinfó-CVSE II. – Vecsés SE I. 8:10

Ceglédi győztesek: Gergye Zoltán 4, Lőrinczi Károly 1, Péter Aladár 1, Szalkai Attila 1 és a Gergye-Lőrinczi páros.

Szoros mérkőzésen a tabellán második helyezett Vecsés ellen közel járt a pontszerzéshez a Cegléd, de a végén az egységesebb ellenfél örülhetett a három pontnak.

Pest Megye I/C, január 12.

Szuperinfó-CVSE IV. – Délegyháza 9:9

Ceglédi győztesek: Füle Marcell 4, Hegyi Gergő 2, Koncz Ábel 1, Virágh György 1 és a Füle-Virágh páros.

Hiába nyert simán négyet Füle Marcell és vezetett 9:6-ra a CVSE, sajnos csak a döntetlen jött össze a végén.

Közép Magyarországi Régiós Újonc Asztalitenisz-verseny, Cegléd, január 14.

U11

Leány 3. Határ Nikolett

Fiú 1. Unghvári András 5. Hoffer Dávid 6. Borbély Mátyás

U13

Leány 3. Határ Nikolett

Fiú 1. Tótin Kristóf

A legjobb 8 közé jutott Petrik András

A Cegléden rendezett versenyen U11-ben négy, U13-ban hét Szuperinfó-CVSE-s állt asztalhoz. Ungureán Dorka betegség miatt nem tudott játszani, így Határ Nikin volt a sor, hogy gyarapítsa érmei számát, ami 2 bronzérmet jelentett a két versenyszám végén. A fiúknál Unghvári András az újonc 11 éves kategóriában magabiztos csoportgyőzelmek után a helyosztóknál is kiválóan szerepelt, hiszen mindkét dunakeszis ellenfelét legyőzte és lett első. Hoffer Dávid és Bprbély Mátyás helyezése és játéka kellemes meglepetés volt a versenyen. Tótin Kristóf az U13-ban az esélyesség terhével indult. Fokozatosan jött bele a játékba és ő is két dunakeszist vert meg az elődöntőben illetve a döntőben. Magas szintű és kiváló labdamenetekkel tarkítva nyerte meg az utolsó, döntő mérkőzését. Petrik András az U13-as ranglistán jóval előrébb lévő budaörsi ellenfeleken keresztül jutott a legjobb 8 közé és szerzett értékes pontokat.