Asztalitenisz eredmények

635

Asztalitenisz NB III, február 14.

Szuperinfó-CVSE II. – Szentendre II. 14:4

Ceglédi győztesek: Péter Aladár 4, Hörömpő Ferenc 4, Lőrinczi Károly 3, Szalkai Attila 2, és a Lőrinczi-Szalkai páros.

Remek mérkőzésen 6 döntő játszmás meccset megnyerve végre sikerült azt hozni, amit a csapat tud. Ki kell emelni Hörömpő Ferencet, aki 14 évesen 4-et nyert, ráadásul 3-at döntő játszmában, ami nagy dolog, hiszen ellenfelei rutinos felnőtt játékosok voltak.

Pest Megye „A”,  február 14.

Szuperinfó-CVSE III. – Kakucs SE I. 5:13

Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4 és a Szabó Márk-Fodor Árpád páros.

Egyértelmű esélyesek voltak a vendégek, NB III-as szintű játékosaik vannak. Fodor Árpád győzelmeihez a fiatal társak nem tudtak hozzátenni.

Ifjúsági és Serdülő Nemzetközi Asztalitenisz-verseny, Csehország, Hodonin, február 14-18.

Serdülő

Páros

A legjobb 16 közé került Ócsai Máté-Huzsvár Erik

Egyéni

A legjobb 16 közé került Ócsai Máté

Az ifjúsági versenyszámmal „melegített” Ócsai Máté. Erős csoportba került végül, 4-ből a 3-ik lett egy győzelemmel úgy, hogy az első kiemelt indiai játékos ellen komoly esélye volt nyerni. A serdülő csapatversenyben egy sima győzelem az ukránok ellen, egy vereség a belgáktól, de csak az első jutott tovább. A párosok során álltak a legközelebb az éremhez. A 8 közé jutásért a későbbi döntős horvát párostól a döntő játszmában 13:11-re maradt alul az Ócsai-Huzsvár duó. 96 induló volt a serdülő egyéniben, igen erős mezőny. A világ legjobbjai játszottak, az európai országokon túl Kína, Japán, India és Oroszország is képviseltette magát a versenyen. Ócsai Máté főtáblásként kezdett és két remek győzelmet is aratott lengyel és horvát riválisa felett, majd az európai ranglista 4. helyén álló cseh versenyzőtől kapott ki 3:1 arányban és a 16 között a legjobb magyar szereplőként zárta a versenyt.

További részletek:

http://moatsz.hu/index.php/hirek/utanpotlas/3163-ocsai-ketszer-nyolcaddontozott