Asztalitenisz eredmények

686

Férfi asztalitenisz NB I
Szuperinfó-CVSE I. – DVTK I. 10:8
Ceglédi győztesek: Ócsai Máté 3, Marsi Márton 3, Biedermann Dániel 1 (jn), Dr. Varga Csaba 1 (jn) és az Ócsai-Marsi valamint a Biedermann-Dr. Varga (jn) párosok.
Igazi rangadó várt a Ceglédre, a miskolci csapattal rendre kiélezett mérkőzéseket játszunk. A kötelező junior (U21) szabály miatt az ellenfél csak 3 emberrel jött el, de így is nagyszerű játékkal rukkoltak elő. Marsi Márton és Ócsai Máté vezérletével sikerült a 3 pontot megszerezni. Máté az utolsó mérkőzésen igazi bravúrt hajtott végre, hiszen 0:2-es hátrányról fordított és nyert, amivel oroszlánrészt vállalt a csapat győzelméből.
Asztalitenisz NB III
Szuperinfó-CVSE II. – Maglód TC I. 15:3
Ceglédi győztesek: Szalkai Attila 4, Schmidt Máté 4, Hörömpő Ferenc 3, Szabó Márk 2 és a Hörömpő-Szabó valamint a Szalkai-Schmidt párosok.
Klasszis különbség volt a két csapat között, ami korán kiütközött.
Pest Megye I/A
Szuperinfó-CVSE III. – Őrbottyán SE I. 9:9
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Török István 3, Tótin Kristóf 1 és a Fodor-Török páros.
A tabellán 4. és 5. csapat találkozott, ami igazi rangadó volt. Kicsi hiányzott a győzelemhez, de végül a döntetlen igazságosnak mondható.
Pest Megye I/C
Szuperinfó-CVSE IV. – Délegyháza SE I. 11:7
Ceglédi győztesek: Petrik András 3, Dr. Petrik Gábor 1, Hegyi Gergő 1, Unghváry András 1 és a Petrik A.-Unghváry párosok.
Petrik András három győzelme mellé a többieknek most nem sikerült hozzátenni a szoros összecsapáson, ahol több döntő játszmás mérkőzésen is megfordulhatott volna az eredmény.
Pintér Sándor Utánpótlás Ranglistaverseny, Orosháza, október 27-28.
U11
Leányok
A legjobb 8 közé jutott Ungureán Dorka
Fiúk
A legjobb 16 közé jutott Unghváry András
U13
Lányok
A legjobb 32 (főtábla) közé került Határ Nikolett és Ungureán Dorka
Fiúk
A legjobb 32 közé jutott Unghváry András
U15
9. Hörömpő Ferenc
A kétnapos versenyen felemás eredmények születtek. Mindenképp kiemelni érdemes Ungureán Dorkát, aki visszatért és újra jól versenyez, Határ Nikit, aki kellemes meglepetésre főtáblás lett U13-ban, továbbá Unghváry Andrást, akinek kicsin múlott a legjobb 8-ba kerülés U11-ben. Hörömpő Ferenc 9. helye azért is bravúros teljesítmény, mert a selejtezőből küzdötte fel magát és csak a ranglistavezető Huzsvár Eriktől kapott ki a serdülő korosztályban.