Asztalitenisz eredmények

612

Férfi asztalitenisz NB I, március 2.
Szuperinfó-CVSE I. – Szeged AC II. 10:5
Ceglédi győztesek: Marsi Márton 4, Dr. Varga Csaba 2, Biedermann Dániel 2 és a Biedermann-Dr. Varga páros.
Halasztott mérkőzésen Ócsai Máté nélkül is sima hazai győzelem született a sereghajtó szegedi csapat ellen. Tótin Kristóf – első NB I-es mérkőzésén – párosban közel állt a győzelemhez a tapasztalt Marsi Márton oldalán.
Felnőtt Országos Asztalitenisz-bajnokság, Budapest, Ormai L. Csarnok, március 1-3.
Egyéni
2. Ecseki Nándor
A legjobb 32-be került Ócsai Máté
Páros
2. Ecseki Nándor-Szudi Ádám
Ócsai Máté páros társával játszott és 3:2-re nyert a főtáblára jutásért. Ott egy-egy játszmában sikerült megszorongatni a Németországban profiskodó, magyar válogatott Lakatos Tamást. Az országos bajnokságra a külföldi klubokban játszóknak lehetőségük volt nevezni, abban a magyar egyesületben, amit megjelölnek. Szakosztályunk abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az öt évet nálunk játszott Ecseki Nándor a Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz Szakosztályának színeiben indult. Az egyéniben simán menetelt a döntőig, ahol páros társától kapott ki 4:1 arányban. A világranglistán 12-ik Ecseki-Szudi páros „csak” második lett, de a kötelező és elvárt győzelem a legnehezebb.
U21-es Országos Asztalitenisz-bajnokság, Budapest, Ormai L. Csarnok, február 28.
Egyéni
3.Ócsai Máté
Páros
A legjobb 8 közé került Ócsai Máté-Kishegyi Ákos (Városi SE Dunakeszi)
A gyengébben alakult páros után az egyéniben Máté az első kiemelt András Csabát verte 3:1 arányban a főtábla első körében, majd a szintén válogatott Molnár Ödönt. A későbbi győztes Molnár István Patriktól szenvedett vereséget.
Pest Megyei DC Utánpótlás Csapatbajnokság, II. állomás, Vecsés, március 2.
U8-13
I. Unghváry András-Olgyay Barnabás
U14-18
II. Hörömpő Ferenc-Hegyi Gergő
A fiatalabb korosztályban mérkőzésvesztés nélkül nyert a ceglédi együttes. A nagyobbaknál a Gödöllő nagyobb falatnak bizonyult, bár párosban közel álltak a fiúk a meglepetéshez.
Gyura István Emlékverseny, Pest Megyei Felnőtt Egyéni Bajnokság, Cegléd, március 3.
Pest Megye I/C
3. Unghváry András
Pest Megye I/ B
3. Tótin Kristóf
Hagyományteremtő és egyben hiánypótló versenyt rendezett a ceglédi szakosztály, melynek célja megemlékezni Gyura Istvánról és lehetőséget biztosítani a Pest megyei osztályokban játszóknak, hogy összemérjék tudásukat. A közel negyven induló nagyszerű meccseket játszott és a különböző generációk is összecsaptak.