Asztalitenisz eredmények

651

Férfi asztalitenisz NB I, március 23.
DVTK I. – Szuperinfó-CVSE I. 4:10
Ceglédi győztesek: Marsi Márton 3, Biedermann Dániel 2, Dr. Varga Csaba 2, Ócsai Máté 1 és a Biedermann-Varga valamint a Marsi-Ócsai párosok.
Tartani lehetett a mérkőzéstől, hiszen ahogy ősszel, most is hárman álltak fel a miskolci vendéglátók és akkor szoros meccsen tudott nyerni a Cegléd. Szerencsére sikerült párosban és egyéniben is jól kezdeni. Az első egyéni meccsen Varga Csaba simán, 3:0-ra verte az egyes számú játékost, Bari Csabát, és Biedermann Dániel is nagy csatában nyert Doros ellen. Ócsai Máté hátfájása miatt formán kívül játszott, de a többiek hozták magukat. Főleg Biedermann Dániel játszott jól és eredményesen is, Marsi Márton is visszavágott Kővári Balázsnak az őszi vereségért
Asztalitenisz NB III
Maglód TC I. – Szuperinfó-CVSE II. 5:13
Ceglédi győztesek: Török István 4, Hörömpő Ferenc 4, Tótin Kristóf 4 és a Tótin-Hörömpő páros.
Három játékossal tudott kiállni a csapat és nem a legjobb összeállításban, de a ceglédiek minden győzelmet begyűjtöttek a kieső helyen lévő Maglód ellen.
Pest Megye I/C, március 24.
Délegyháza I. – Szuperinfó-CVSE IV. 15:3
Ceglédi győztesek: Virágh György 2, Ungureán Dorka 1.
Itt sem a legjobb összeállításban játszott a CVSE. Egyedül Virágh György tudott kettőt nyerni és volt esélye a másik kettő játékos ellen. Ungureán Dorkának voltak még felvillanásai és közel állt még egy meccs megnyeréséhez, de összességében jobb volt az ellenfél.