Asztalitenisz eredmények

493

Férfi asztalitenisz Extraliga, október 5-6.
Mosonmagyaróvári TE I. – Szuperinfó CVSE I. 5:2
Ceglédi győztesek: a Marsi-Ócsai páros illetve Ócsai Máté.
A 2018/2019-es NB I-es szezon Nyugati- és Keleti-csoportjának győztese csapott össze. A találkozó nagyon fontos volt mindkét csapat számára a bentmaradás szempontjából. Egyik gárda sem igazolt játékost az erősebb bajnokságra, így szoros csatára volt kilátás. A Cegléd számára jól kezdődött a rangadó, hiszen kiélezett mérkőzésen a párost sikerült megnyerni. Ezután viszont a hazaiak – el kell ismerni, remek játékkal – elhúztak 4:1-re és már csak a szépségtapasz maradt a végére. Az ellenfél mindhárom játékosa közel a maximumot játszotta, ez a ceglédieknél 70-80 százalékra sikeredett és a kritikus pillanatokban rendre hazai oldalra jutott a poénok nagy része.
Szuperinfó-CVSE I. – Szécsényi ASE 3:4
Ceglédi győztesek: Marsi Márton 2, Ócsai Máté 1.
A jóval erősebb játékerőt képviselő, éremesélyes Szécsény látogatott Ceglédre. A vendégek csapatát volt válogatott játékosok erősitik, így a papírforma sima szécsényi győzelmet ígért, de szoros lett a vége. Marsi Márton két bravúros győzelme mellett Ócsai Máté remek játékkal legyőzte azt a Bátorfi Zoltánt, aki többszörös válogatott, volt utánpótlás magyar bajnok, jelenleg a női válogatott vezetőedzője. Ezzel a teljesítménnyel szombaton győztesen távozhatott volna a Cegléd Mosonmagyaróvárról…
Asztalitenisz NB III, október 6.
Gödi SE I. – Szuperinfó-CVSE II. 5:13
Ceglédi győztesek: Hörömpő Ferenc 4, Szalkai Attila 3, Török István 3, Péter Aladár 1 illetve a Péter-Hörömpő és a Szalkai-Török párosok.
Az NB III-as csapat nagyszerű mérkőzésen nyert simán a megerősödött gödi együttes ellen. Hörömpő Ferenc 4 győzelme mellett Szalkai Attila és Török István 3 hozott meccse is kiváló eredmény a rangadón, ami idegenben még szebb teljesítmény.
Asztalitenisz Pest Megye I/A, október 5.
Prémium ASE Gyál I. – Szuperinfó-CVSE III. 11:7
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 1, Hoffer Gábor 1 és a Fodor-Hoffer páros.
A szombat délután rendezett mérkőzésen csak Fodor Árpád tudott nyerni négyet a kellemetlen, párás teremben, ami főleg a fiatal Tótin Kristófot zavarta meg. Ő általában 3-4-et szokott nyerni ebben a bajnokságban.