Asztalitenisz eredmények

561

Férfi asztalitenisz Extraliga
Szuperinfó CVSE I. – Komló Sport Kft. 1:6
Ceglédi győztes: Ócsai Máté 1.
Nagy várakozással tekintettünk a mérkőzés elé, hiszen jó játék esetén a csapat esélyes volt pont(ok) szerzésére. Több mérkőzés is a végjátékban dőlt el, sajnos ismét nem a ceglédiek javára. A legfontosabb a Marsi-Katus összecsapáson volt, amelyen döntő játszmában 7:5 volt ide, majd két könnyű hiba és ez megpecsételte a mérkőzést. Ócsai Máté hiába verte simán Terék Norbertet, a CVSE már nem tudott fordítani és sima lett a vége.
Asztalitenisz NB III, január 18.
Szuperinfó CVSE II. – Tápiógyörgye I. 5:13
Ceglédi győztesek: Hörömpő Ferenc 2, Szalkai Attila 2, Török István 1.
Betegség és „egyéb” elfoglaltság miatt sajnos 3 asztaliteniszezővel állt ki az NB III-as csapat, így még csak szoros sem lett az amúgy nyerhető rangadó. Ha a 4. ceglédi játszik, a döntetlen biztos, hogy meglett volna a jelenleg 3. ellenféllel szemben.
Pest Megye I/C, január 17.
Szuperinfó CVSE IV. – Albertirsa SE II. 14:4
Ceglédi győztesek: Ungureán Dorka 4, Olgyay Barnabás 4, Koncz Ábel 4, Sándor Zoltán 1 és a Sándor-Koncz páros.
A nagyszerű sorozatban 5 győzelem után érkeztek az albertirsaiak Ceglédre, és itt is szerettek volna bizonyítani. A hazai csapat gyorsan lehűtötte a kedélyeket, és végül 3 hibátlan teljesítménnyel kiütéses győzelem lett a vége. Koncz Ábel hosszú kihagyás után is csak egy játszmát vesztett.
Stiga Mini Kupa Amatőr Ranglista Asztalitenisz-verseny, január 19.
3. kategória
Vigasz
2. Fekete Viktor 3. Telek Kristóf
Három ceglédi is indult a versenyen, amelyen a fiatal játékosoknak a tapasztalatszerzés volt a cél és a minél nagyobb mérkőzésrutin megszerzése. 3 kategóriában 76 nevezés érkezett a kupára, ami jelzi, milyen népszerű versenyről van szó.