Asztalitenisz eredmények

686

Férfi asztalitenisz NB I, december 2.

Kiskunfélegyházi ASE – Szuperinfó-CVSE I. 13:5

Győztek: Biedermann Dániel, Molnár Gergely, Benyovszki Gábor, Ócsai Máté 1-1 és a Biedermann-Molnár páros.

A ranglista másodikhoz látogatott az ötödik helyen álló első csapat. A papírforma beigazolódott és sajnos az esélyes együttes simán nyert.

Asztalitenisz NB III, december 2.

Tápiógyörgye I. – Szuperinfó-CVSE II. 11:7

Győztek: Koroknai Tamás 3, Szalkai Attila 2, Péter Aladár 2.

Tartalékosan tudott felállni a Cegléd a Tápiógyörgye otthonában. Ellentétben a megyei mérkőzéssel, itt nem sikerült párost nyerni és az egyéniek során már nem érték utol a hazaiakat, akik megérdemelten nyertek.

Pest Megye A, november 30.

Újhartyán SE II. – Szuperinfó-CVSE III. 8:10

Győztek: Fodor Árpád 4, Hörömpő Ferenc 2, Szabó Márk 1, Tótin Kristóf 1 valamint a Fodor- Szabó és a Hörömpő-Tótin párosok.

A  bennmaradás szempontjából fontos mérkőzést sikerült megnyerni. Mindkét  párost sikerült hozni az elején és ez döntőnek bizonyult a meccs végkimenetelét illetően.

Országos Újonc TOP 24 Asztalitenisz-bajnokság, Ormai László Sportcsarnok, december 2-3.

  1. Hörömpő Ferenc (13), 8 győzelem, 2 vereség
  2. Tótin Kristóf (12),5 győzelem, 5 vereség

Az új rendszerű versenyben az első nap 4 db hatos, majd az eredménytől függően 3 db 8-as csoportban folytatódtak a küzdelmek. Hörömpő Ferenc hozta a kötelező győzelmeket, az első csoportba jutásért 3:1-es vereséget szenvedett a későbbi harmadiktól úgy, hogy volt esélye a döntő játszma elérésére. Tótin Kristóf három döntő játszmás mérkőzést is játszott, amiből kettőt megnyert, így bejutott Hörömpő Ferenccel együtt a 2. számú 8-as csoportba, ahol a 9-16-ik helyért játszhattak. Mindketten jól kezdtek vasárnap, Kristóf kimondottan jól játszott, csak a végén fáradt el, Feri inkább szenvedve nyerte mérkőzéseit, de a legutolsó meccsén magára talált, nyert és veretlen maradt. Hörömpő Ferenc 12-ik, Tótin Kristóf 19-ik volt a ranglistán a verseny előtt, így eredményük kimondottan jónak mondható a szoros mezőnyben.