Átadták ma a Fidesz új irodáját

1443

Ma átadták a Fidesz Helyi Szervezetének új irodáját, ahová a lakosokat várják, akik megoszthatják a várossal kapcsolatos meglátásaikat, véleményüket. A helyiség a piac mérlegházának emeletén található, ahová piaci napokon reggel 9 órától délelőtt 11 óráig várják a lakosokat. Mindemellett természetesen a Gubody utcában levő választókerületi iroda továbbra is működni fog – mondta a Fidesz helyi szervezetének elnöke.

Ma délelőtt avatták fel a Fidesz Helyi Szervezetének új irodáját, mely a piacon, a mérlegház emeletén található. A helyiségbe kedden és szombaton reggel 9 órától délelőtt 11 óráig várják a lakosságot, akik megoszthatják a várossal kapcsolatos véleményüket.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIA, elnök, Fidesz Helyi Szervezete: ,,Mindenekelőtt szeretném elmondani azt, hogy a Gubody utcában működő választókerületi iroda továbbra is működik. A Földi László Fideszes országgyűlési képviselő választókerületi irodája, speciálisan 12 település tartozik ahhoz az irodához, mint választókerülethez. Ez az iroda, pedig kifejezetten a ceglédi Fidesz csoport helyi érdekeit kívánja felkarolni.”

Az új helyiségbe nem csak a pozitív állásponttal rendelkezőket várják, hanem azokat a lakosokat is, akik negatív véleménnyel vannak – hangsúlyozta az elnök.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIA, elnök, Fidesz Helyi Szervezete: ,,Itt egy soha vissza nem térő alkalom, egy újabb információs csatorna, hogy szemtől szemben ne feltétlen negatív hangulatot teremtsünk, hanem a jobbító szándékot keresve értesüljünk azokról a dolgokról, amit más, másképp vél látni a városban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, körzettel, várossal kapcsolatos problémákkal, meglátásokkal.”

Az irodaavatón a frakció teljes létszámban jelen volt.