Bronzérmes a serdülő csapat

538

A leány III. oszt. serdülő kézilabda-bajnokság záró fordulójában az Inárcs-Örkény vendégeként lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák csapata. A Cápa lányok tavasszal legyőzték az akkori tabella első Dabast majd a harmadik Szigetszentmiklóst is, így a múlt heti fordulóban szerzett újabb győzelmükkel már a képzeletbeli dobogóra is felállhattak. Szerdán már „csak” annyi volt a feladat, hogy Örkényben is nyerni tudjanak. A kezdeti néhány perces túlizgulás háromgólos hazai vezetést hozott, de a mérkőzés további részében egyre magabiztosabbá váltak a lányok és az éremért vívott utolsó csata 16 gólos diadallá érett. Bronzérmes tehát a Ceglédi Kék Cápák serdülő csapata, gratulálunk a lányoknak és edzőjüknek!
Leány III. oszt. serdülő kézilabda-bajnokság
Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 14–30 (8–13)
Örkény, 50 néző, vezette Forgács, Mestyán.
Cegléd: Kopcsa Karolina, Semetka Gréta (kapusok), Peszeki Laura 7, Takács Viktória 7, Mód Klaudia 5, Kökény Hanna 4, Imregi Boglárka 4, Benkő Barbara 1, Farkas Fruzsina 1 (1), Baricza Viktória 1, Vágány Noémi.
Kiállítás: 4, ill. 6 perc.
Hétméteres: 1/0, ill. 2/1.
Az eredmény alakulása: 6. perc: 3-0, 10. p.: 3-5, 15. p.: 6-6, 20. p.: 7-9, 31. p.:9-19, 39. p.: 12-24.
Ade Sowunmi edző: Végre nem csak beszélünk róla, miénk a harmadik hely! Egymásért, együtt a kis problémákat legyőzve sikerült fellépni a dobogóra. Ez egy tökéletes lezárás azoknak, akiknek ez volt az utolsó éve serdülőben és még tökéletesebb cél a jövő szezonra! Köszönjük minden szülőnek és hozzátartozónak a szurkolást és a támogatást, és óriási gratuláció a csapat minden tagjának!