Cápa henger

909

A női kézilabda NB II 17. fordulójában Dunaújvárosban lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és juniorcsapata. A felnőttek esélyt sem adtak a házigazda Duna-Pent együttesének és végig fölényes, magabiztos játékkal gyűjtötték be a két bajnoki pontot. A juniorok célja a tisztes helytállás volt a jobb játékerőt képviselő dunaújvárosi ellenfelükkel szemben, melyet teljesítettek.

Női kézilabda NB II, 17. forduló

Felnőtt

Duna-Pent NKSE – Ceglédi Kék Cápák 14-30 (8-13)

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Prókai Anett 10, Spolmin Roberta 6, Kisjuhász Petra 4, Tóth Ágnes 4, Mihály Evelin 3, Tóth Adrien 3/2, Dobos Renáta, Halasi Réka, Nagy Aletta, Imregi Blanka.

Junior

Duna-Pent NKSE – Ceglédi Kék Cápák 29-16 (15-6)

Cegléd: Törőcsik Fruzsina, Hornyik Orsolya (kapusok), Fedák Antónia 5/2, Ványi Flóra 4, Veres Anna 3, Imregi Blanka 2/2, Német Beáta 1, Nagy Aletta 1, Dúzs Szófia, Peszeki Laura, Szűcs Noémi.

Jakab László edző: A két nem várt fiaskónk után kedden hosszas beszélgetésünk volt a csapat és közöttem. A mai teljesítményünk azt mutatja, hogy ez a megbeszélés nem volt hiábavaló. Én is változtattam egy kicsit a meccselési stílusomon és a lányok is nagyon komolyan vették a mérkőzést. Elejétől kezdve egy agresszív, kemény védekezést produkáltunk és csak 14 gólt kaptunk. Nagyon jó egyéni teljesítmények párosultak a védőmunkánkhoz, mindenki hozzátette a magáét és ez eredményezte, hogy ilyen fölényesen tudtunk nyerni. Reménykedem benne, hogy ez a két vesztes mérkőzés tényleg csak egy kisiklás volt. Gratulálok a lányoknak! A juniorokkal ahhoz képest, hogy ilyen kevesen voltunk, elég jól helytálltunk játékban. Ha többen vagyunk, biztosan szorosabb eredményt érünk el, ugyanis csupán egy cserém volt. Külön gratulálok Veres Annának, aki végigjátszotta a meccset balszélen, gólokat lőtt és védekezésben is remekül teljesített. Az ő példája mutatja, ha el akarsz érni valamit, akkor azt munkával elérheted…