Cegléden forgatott az M4 stábja Hegével

1347

Cegléden forgatott az M4 stábja Hegedűs László triálbajnokkal. A kisBAJNOK elnevezésű műsorban különleges sportokat mutatnak be, most Hegére esett a választásuk. A legfőképp fiataloknak és családoknak szóló adásban számos érdekességet mutatnak be.

Ceglédre utazott az M4 stábja. Egészen pontosan Hegedűs László triálbajnokhoz, a kerékpárját és a trükkjeit szeretnék bemutatni a nézőknek.

STASZELIS RAFAL, riporter, kisBAJNOK magazin: ,,Alapvetően a kisBAJNOKnak van egy ilyen szertár kulissza nevezetű rovata, ahol mindenféle különleges sportokat próbálunk a fiataloknak megmutatni. Én ceglédi vagyok ismerem a Hege tevékenységét, úgy döntöttem, hogy miért ne kössük össze a kellemeset a hasznossal.”

A kisBAJNOK című műsor az utánpótlásnak szól, tehát célközönsége a fiatalság, minden adásban más és más különleges sportokkal és sportolókkal ismerkedhetnek meg a nézők.

HELLER PÉTER, riporter, kisBAJNOK magazin: ,,Most meg fogjuk nézni, hogy mi az a triál pontosan, illetve lesznek olyan trükkök, amiket be fog nekünk mutatni. Lefekszünk és átugrat felettünk, tehát lesznek érdekességek.”

Hege örömmel vette a stáb felkérését.

HEGEDŰS LÁSZLÓ, triálbajnok: ,,Mindig nagyon örülök a különböző felkéréseknek, számomra is nagyon fontos az, hogy a sportom, valamint a csapatom értékeit terjesszük az országban. Tehát nagyon szívesen vállalok el hasonló felkéréseket.”

De arról is beszélt, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

HEGEDŰS LÁSZLÓ, triálbajnok: ,,Most például az aktualitás, hogy készülök egy újabb világrekord kísérletre, amit ebben a hónapban szeretnék teljesíteni Angliában, Londonban, de erről még majd pontosítunk. Az előkészületek már zajlanak körülbelül másfél-két hónapja. Meglátjuk, hogy mit sikerül az idei évben kihoznom ebből.”

Hege a hagyományos és a triál kerékpár közti különbségekről beszélt a stábnak. Valamint különböző trükköket mutatott be. A triálbajnokról készült műsor július 29-én kerül adásba.