Ceglédi érmek az ifi asztalitenisz ob-n

644

Országos Ifjúsági Asztalitenisz-bajnokság, Ormai László Sportcsarnok, április 5-7.
Vegyes páros
2. Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE) – Laskai Írisz (Nyíregyháza)
Csütörtökön rendezték a vegyes párost, ilyen versenyszám egyszer van egy évben. A csoportküzdelmek után csoportmásodikként jutott tovább Máté és Írisz. A Rózsa Dávid (BVSC) – Keresztessy Kitti (Szekszárd) páros után a második kiemelt Both Olivér (BVSC) – Dari Helga (Statisztika) kettős következett, akiktől a csoportban kikaptak. Jól sikerült a visszavágás, ezúttal sima 3:0 lett ide. A döntőbe jutásért izgalmas, fordulatos mérkőzésen 3:2-es siker a Huzsvár Erik (KSI) – Drabant Anita (Kecskemét) kettős ellen. A döntő papírforma eredményt hozott a Harasztovich Fanni – András Csaba duó 3:0-ás győzelmével. Hatalmas és kellemes meglepetés ez a második hely, hiszen mindkét játékos még serdülő korú.
részletek:
http://moatsz.hu/index.php/hirek/utanpotlas/3282-a-harasztovich-fanni-andras-csaba-vegyes-paros-szett-veszteseg-nelkul-ifjusagi-orszagos-bajnok
Április 7.
Páros
3. Ócsai Máté – Kishegyi Ákos (Városi ASE Dunakeszi)
Sima út vezetett az elődöntőig, ahol viszont a nagyszerű napot kifogó Juhász Patrik –Baranyai Domonkos páros megálljt parancsolt az egységnek.
Egyéni
A legjobb 8 közé került Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE)
A legjobb 16 közé került Hörömpő Ferenc (Szuperinfó-CVSE)
Kellemes meglepetés Hörömpő Ferenc szereplése, aki a csoportkör után kis szerencsével ugyan, de a főtáblán is nyert egy mérkőzést, ami első éves serdülőként nagyszerű dolog. A sorsolással Ócsai Máténak nem volt ilyen szerencséje, hiszen a későbbi győztes és mindhárom versenyszámot megnyerő András Csabától 4:1-re kapott ki a négy közé jutásért.