Családi nap a gokart pályán

1087

A család minden tagja kipróbálhatta magát a kormány mögött pünkösd hétfőn. A nyársapáti gokart pályára a két vagy annál több gyermekes családokat várták szórakoztató programra. A legjobban teljesítők ajándékcsomagot is kaptak. A gokart verseny mellett kerékpáros ügyességi pályával és játékokkal is készült a ceglédi rendőrség.

Gyerekek és szüleik izgalommal ültek volán mögé a nyársapáti gokart pályán, hogy bizonyítsák, ők futják a legjobb köridőt. 2018 a családok éve. A pünkösdi családi gokart nap volt az egyik, amivel a ceglédi önkormányzat kedveskedett a családoknak.

HEGEDŰS ÁGOTA, alpolgármester: Pünkösd hétfőjét azért választottuk, hogy azok a családok, akik nem tudnak elutazni, számukra is legyen egy különleges program. A Bognár gokart pálya nem egy hétköznapi esemény. Bognár úr felajánlotta, hogy ezt a hétfőt szabaddá teszi a ceglédi családoknak.

A nap során folyamatosan érkeztek a kikapcsolódni vágyók, a versenyre a két vagy annál több gyermekes családokat vártak. A részvétel ingyenes volt, egyetlen feltételt szabtak, hogy a család minden tagjának versenyeznie kell. A gyerekek 7 éves kortól ülhettek a kormány mögé. Minden család egy menetet ment, ami 8 perc és a legjobb köridővel került a versenybe. A szülők és a gyerekek egyaránt nagyon élvezték a programot.

GYŐRI ÁDÁM: Nagyon jó volt, most hogy fel lettek újítva a gokartok, sokkal jobban mennek mint régebben. Az időm is elég jó lett, 1:09, az eddig legjobbam 1:15 volt, most a tesóm megy annyit.

Ádám már rutinos gokartos, rendszeresen jár a nyársapáti pályára.

GYŐRI ÁDÁM: Öt éve körülbelül, mindig járunk ki és azért választottuk, mert mindenki jól érzi magát és tetszik nekünk ez a sport.

A verseny legjobbjai ajándékcsomagot kaptak. De nem csak gokartozni lehetett a családi napon, volt kerékpáros ügyességi pálya és izgalmas játékokkal is készült a ceglédi rendőrkapitányság a szülőknek és gyerekeknek.