Döcögős kezdet

623

A hétvégén a CVSE Vízilabda Szakosztályának csapatai is megkezdték a pontvadászatot. Szombaton a felnőtt csapat első mérkőzését az OB I/B-ben a BVSC ellen játszotta. A tavalyi évhez képest több helyen változás történt a gárdában. A távozók helyére fiatalabb játékosok érkeztek, valamint az ifjúsági csapat több játékosa a nyári alapozás során mutatott munkájának köszönhetően bebizonyította, hogy helye van a felnőttben. Az első mérkőzést nagy lendülettel és bizonyítási vággyal kezdték. A meccsen felváltva estek a gólok és a végén a Cegléd kétgólos előnnyel várta az utolsó negyedet. Ekkor viszont a fáradtság miatt nem tudtak kellően koncentrálni és több helyzetben a negyed elején rossz döntés hoztak, amit az ellenfél kihasznált és lefaragta kétgólos hátrányát, majd átvette a vezetést és győzött.

Férfi vízilabda OB I/B

BVSC – Cegléd 12:10

Szombaton a Budapest 2006-os bajnokságban szerepelt az utánpótlás fiúcsapat, az ellenfél a BVSC volt. Nagyon jól kezdtek a ceglédiek, az elején még a vezetés náluk volt, de a második negyed után sajnos elfáradtak és ezzel együtt a hibák száma is megnövekedett, amit az ellenfél maximálisan kihasznált.

BVSC – Cegléd 16:5

Ceglédi góllövő: Fábián Olivér 5.

Vasárnap az országos fiú utánpótláscsapatok Kaposvárra utaztak. Az első mérkőzést a serdülők játszották, s Milus Dávid kiváló játékával és vezetésével négygólos hátrányból fordítva megnyerték a meccset.

Kaposvár – Cegléd 12:13

Ceglédi góllövők: Milus Dávid 8, Rajkort Zsolt 3, Nagy Dávid 2.

A második mérkőzést gyermekbajnokságban szereplő csapat játszotta. A kezdeti figyelmetlenségből adódó hibák és a támadások pontatlan befejezése miatt az ellenfél kétgólos előnyre tett szert, amit a mérkőzés végéig meg is tudott tartani.

Kaposvár – Cegléd 11:9

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 4, Szendrei Dávid 4, Medveczki Gábor.

A nap utolsó mérkőzése az ifjúságiaké volt. Több meghatározó ceglédi játékos sérülés és egyéb technikai ok miatt nem tudott játszani, így az együttes gerincét a serdülők alkották, akik egy nehéz mérkőzésen már túl voltak. A ceglédi gárda a helyzethez képest mindent megtett, de ez sajnos csak a tisztes helytálláshoz volt csak elég.
Kaposvár – Cegléd 14:6

Ceglédi góllövők: Simon Balázs 5, Nagy Dávid.