Döntetlen a Nyíregyháza ellen

613

A labdarúgó NB II negyedik fordulójában a fehér szerelésben pályára lépő Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadta a hazai mérkőzéseit az új ideiglenes otthonában, Tiszakécskén játszó Ceglédi VSE.
A vendégek léptek fel támadólag, de csak ritkán jutottak el a hazaiak kapujáig. A Cegléd főleg védekezett, jól. Így a 90 perc nagyon kevés gólhelyzetet hozott. Nézzük is ezeket sorjában:
11. perc: Rezes közép-távoli lövését Mursits magabiztosan hárította.
31. perc: Albert ívelte előre a labdát, amit Gyürki elől a kapujából kilépő Jova szerzett meg.
34. perc: Ismét Rezes veszélyeztette a Vasutas kapuját. Mursits most is a helyén volt.
44. perc: Nyilas szabadrúgása Tímári elé került. A csatár egyből lőtt, a labda a jól tömörülő védők miatt nem jutott el a kapuig.
73. perc: Tímári elfutása után Sigér lövését blokkolta Fodor.
80. perc: Valószínűleg Hornyákot lepte meg legjobban, hogy a kaputól 10 méterre óriási helyzetben hozzá került a labda. Azt le is kezelhetett volna, de ő inkább lőtt. Csúnyán fölé.
93. perc: A labdát keresztbe vezető Hornyák a tizenhatosig jutott, majd lövése lepattant a védőkről. Ezzel maradt a 0-0, s ez is lett a végeredmény.
A Nyíregyháza végig mezőnyfölényben játszott, de meddő támadásai könnyen kiismerhetők voltak. A jól és szervezetten védekező ceglédiek mellett így alig akadt komolyabb gólszerzési lehetőségük. A találkozó végül a legigazságosabb eredménnyel, döntetlennel zárult.