Döntetlen hatgólos meccsen

500

A labdarúgó NB II tizenkilencedik fordulójában a Siófokot fogadta Tiszakécskén a Ceglédi VSE. Hat gólt és több nagy helyzetet hozott a két, kiesés ellen küzdő csapat találkozója.
Nézzük is ezeket sorjában:
3. perc: Nyilas átadásával Oldal ugrott ki, de kissé kisodródott, így a kapus lábbal védeni tudta a lövést.
24. perc: A jobb oldalról Bolla ívelt a kapu elé. A labdát, a védőt megelőző Medgyes védhetetlenül vágta a léc alá. 0-1.
28. perc: Nyilas oldalvonal mellől elvégzett szabadrúgása a kapu előterében elsuhant a lábak között, ami végül a gólvonalon túlra gurult. 1-1.
49. perc: Gyors góllal indult a második játékrész, hiszen a beívelt labda az ahhoz balszerencsésen hozzáérő kapusról, Mursitsról a bal alsó sarokba került. Öngól, 1-2.
50. perc: Ekkor Nagy szabadrúgását Oldal fejelte a hálóba. A válaszra tehát nem sokat, mindössze egy percet kellett várni. 2-2.
62. perc: Az ezen a napon nem remeklő ceglédi védők között és hibájából Zamostnyhoz került a labda, aki közelről nem hibázott. 2-3.
Később, 7 percen belül akár újabb három gólt is szerezhettek volna a vendégek:
A 65. percben Medgyes lövését a kapujából kilépő Mursits nem tudta védeni, de sikerült a középpályást annyira megzavarnia, hogy hibázzon a célzásban.
A 69. percben az előző bajnoki évben még a CVSE-ben szereplő Szilágyi fejese a jobb oldali kapufán csattant.
A 72. percben egy szöglet után Szilágyi mellett a másik, korábban Cegléden is játszó vendégjátékos, Elek növelhette volna kettőre csapata előnyét. Nem tette, mert közelről mellé lőtt.
80. perc: Nagy beadása Csirmazhoz került, aki nem találta el a kaput, de eltalálta Csibra fejét. A labda pedig a védőről a jobb alsó sarokban landolt. Öngól, 3-3.
83. perc: Zamostny használta ki a kapu előtti kavarodás. Lőtt, a labda a bevetődő Farkasról került az alapvonalon túlra.
A sok és közte több furcsa gólt hozó összecsapáson – amelynek végeredménye végül 3-3 lett – a helyzetek alapján a vendégek közelebb álltak a győzelemhez.