Eb résztvevők

831

Május 19-én a CVSE Fitness Szakosztályának II. osztályú versenyzői országos csoportos versenyen vettek részt Kiskunhalason. 3 egység képviselte Ceglédet a több mint 300 versenyzőt felvonultató eseményen. A lányok a gyakorlatokat nagyon szépen, az edzői kéréseket betartva hajtották végre.
Május 26-án Móron az I. osztályú csapatok mérték összetudásukat az Eb kvalifikációs verseny utolsó állomásán. A ceglédiek eddigi összeállításában változás történt két versenyző más jellegű elfoglaltsága miatt. Az I. osztályban „debütált” csapattagok nagyon szépen megtanulták a gyakorlatot és a többiekkel együtt szép koreográfiát láthatott tőlük a zsűri. A tét nem kisebb volt, mint az Eb kvalifikáció.
Fit Kid Országos II. osztályú csoportos verseny
I. kcs./duó: 1. CVSE (Bartus Emese és Pap Veronika)
III. kcs./duó: 1. CVSE (Hartyáni Fanni és Csiszár Evelin)
I. kcs/nagycsapat: 2. CVSE (Farkas Petra, Gigor Stella, Halmi Glória, Hanga Sára, Hidasi Kinga, Oláh-Fekete Hanna)
Fit Kid Országos I. osztályú csoportos verseny
Big Free csapat: 3. CVSE (Bartus Emese, Hartyáni Fanni, Hornyik Vivien, Lipák Réka, Pap Veronika, Simon Réka, Szepes Réka)
Összetett Grand Prix győztes a CVSE (Bartus Emese, Bíró Lola, Hartyáni Fanni, Hornyik Vivien, Klemenc Petra, Kovács Barbara, Lipák Réka, Pap Veronika, Simon Réka, Szepes Réka). A csapat ezzel az eredménnyel kivívta az Európa-bajnokságon való indulás jogát, melyre novemberben kerül sor Olaszországban.
Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Kovács Barbara.