Edzőváltás után döntetlen

509

A labdarúgó NB II huszonnyolcadik fordulójában a Dorogi FC együttesét fogadta a CVSE. A Vác elleni vereség után Nagy Tibor vezetőedző és a ceglédiek vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontottak, így a hazaiak kispadján ezen a találkozón már az új, megbízott vezetőedző, Schön László ült.
Az első percek kiegyenlített mezőnyjátékkal teltek, majd a vendégek két percen belül kétszer is gólveszélyes helyzetet alakítottak ki, melyek közül a második góllal végződött.
A 12. percben Sigér labdavesztését követően, a dorogi támadás végén az oldalhálóban landolt a labda. Két perccel később pedig egy szabadrúgás kombináció során a baloldalról érkező beadást Dlusztus továbbfejelte Lénárthoz, aki a labdát a hosszú sarokba bólintotta. 0-1. Az első félidő további részében csak az egyik, a dorogi kapu forgott veszélyben. Oldal adott munkát Szentpéterinek. A kapus előbb a 21. percben egy fejest, majd a 36.-ban egy lövést mentett. Szerencséjére a labda mindkét esetben a kapu közepe felé tartott, így azok kivédéséhez nem volt szüksége bravúrra.
Fordulás után gyorsan góllal kezdett a CVSE. A 47. percben Sigér húzott el a baloldalon, beadása az egyik védőt is érintve Varjashoz került, aki laposan lőtt a balra mozduló kapus mellett a hálóba. 1-1. Három perccel később a másik oldalon Mursitsnak akadt dolga. Ekkor Paudits gurította a labdát az érkező Mészároshoz. A csapatkapitány a jobb alsó sarkot vette célba. Mursits vetődve mentett. A hazaiak fölénybe kerültek, amit jelzett az is, hogy az 53. percben a középpályás Pallagi is a Dorog kapujának közvetlen közelébe került, lövésszerű beadása a bevetődő védőkről pattant vissza a mezőnybe. Itt tehát elmaradt az újabb gól. Nem úgy a másik térfélen, ami nem mindennapi körülmények között esett. Az 55. percben Farkas szerelte Pauiditsot, amit a játékvezető szabálytalannak ítélt. A lassítás alapján talán el lehet dönteni, igaza volt-e a bírónak? A szabadrúgás után Beke életerős, jobb felső sarok felé tartó lövése Varjasról az alapvonalon túlra vágódott. A szöglet után a labda a lábak között, mellett a gólvonaltól néhány méterre helyezkedő Lénárthoz került, aki nem is hibázott. 1-2. Nem sokkal később védekező középpályást támadóval váltották fel a hazaiak. Csirmaz lépett ekkor a pályára, akit beállása után két perccel, a 79.-ben Kitl vágott fel kíméletlenül. Villant is a piros lap! Nem sokkal később, a 81. percben érkezett a vendégek újabb büntetése, vagyis a Vasutas egyenlítő gólja. Fejes rúgta a szögletet, Kárász pedig fejelt, a kapu bal sarkába. 2-2 . A hajrában előbb Sigér a 83. majd Oldal a 91. percben lőtt fölé, így újabb gól már nem született. 2-2 lett a végeredmény.