Élmény ajándékba

1097

Többszáz gyermek és persze a szülők mozizhattak együtt pénteken a Fidesz helyi szervezetének köszönhetően. A párt azt szerette volna, hogy élménnyel gazdagodhassanak olyan ceglédi gyerekek, fiatalok, akik nem vagy csak ritkán engedhetik meg maguknak, hogy moziba menjenek.

Hagyomány már, hogy a ceglédi moziban a Fidesz helyi szervezete vendégül lát gyerekeket. A képviselők maguk is ismerik azokat a családokat, akiknek egy kellemes együtt töltött délután, egy mozifilm valóban örömöt jelent. De persze az iskolák segítségét, véleményét is kikérték. Meg is telt a mozi péntek kora délutánra.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIA elnök Fidesz Ceglédi Szervezete: „Lassan fél évtizede hagyománya van annak, hogy a Fidesz ceglédi csoportja a gyermekeket a jelképes mikulás csomag mellett olyanoknak adjunk élményt, akiknek tényleg élményt jelent 1-1 mozizás, mert nem sűrűn jutnak el. Ehhez pedagógusok segítségét kértük és most számoltuk be, 280 ember biztosan van a moziban.”

A gyerekek természetesen nem mentek be üres kézzel már a nagyterembe sem, hiszen a mozi nem mozi eszegetnivaló nélkül.

HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIA elnök Fidesz Ceglédi Szervezete: „Megvendégeltük őket kicsit, mozihoz stílusosan pattogatott kukoricával, teával, gyümölcslével és a mozi végén pedig az elmaradhatatlan mikulás csomaggal szeretnénk nagyon boldog ünnepeket és áldott karácsonyt és boldog új évet kívánni mindenkinek.”

A film pedig nem más volt, mint a Gru 3 című animációs film. A már nem annyira gonosz gonosz és a minionok történetét élvezettel nézték és persze nagy kacagásokkal kísérték a gyerekek. A mozifilm után pedig már várta őket országgyűlési képviselő, városvezetők, képviselők, hogy mindenkinek  átadhassák a mikuláscsomagokat.