Elpártolt a szerencse

999

Szombaton a felnőtt vízilabdacsapat az OB/I/B-s bajnokságban a középmezőnyhöz tartozó, rutinos játékosokkal teli MAFC együttesével játszott Budapesten. Már korábban is a bajnokságban az ilyen csapatokkal meggyűlt a baja a ceglédieknek, ráadásul most még a szerencse is elpártolt tőlük, mert az utolsó másodpercben kapott  góllal elvesztették a mérkőzést. A bajnokságban a vereség ellenére is megőrizték a Keleti-csoportban a második helyet, de ez a pofon időben jött, mert tény, hogy a csapat az idén fantasztikusan játszik, ám az ilyen kudarcokból tanulni kell.

Férfi vízilabda OB I/B

MAFC – Ceglédi VSE 13:12

Góllövők: Simon Gábor 5, Hajek Zsombor 3, Varga Márk 3, Bicskei Attila.

Vasárnap az országos gyermek és serdülő korosztályú együttes a Nyíregyházát fogadta. Mindkét mérkőzésen a ceglédi csapat rá tudta erőltetni játékát az ellenfélre, és így megérdemelten győztek.

BENU Országos Serdülő Bajnokság

Ceglédi VSE – AQUA SE 19:4

Góllövők: Milus Dávid 7, Rajkort Zsolt 3, Korb Zsombor 3, Tószegi Zoltán 2, Pákozdi Máté, Csáti Márton, Szabó Bendegúz, Fekete Ákos.

BENU Országos Gyermek bajnokság

Ceglédi VSE – AQUA SE 13:4

Góllövők: Pákozdi Máté 5, Ecser Bence 3, Halmi Dávid, Csáti Márton, Szabó Bendegúz, Gáspár Tamás, Fekete Ákos.

 

Március 25-én, szombaton 11 órai kezdéssel fogadja a felnőtt csapat az OB I/B Keleti-csoportjának első helyén álló Békéscsabát.