Épül a tollaslabda csarnok

903

Cegléden, a Mizsei úton épül az ország harmadik tollaslabda csarnoka, február végére már el is készülhet. A sportlétesítmény közel 2000 m2-en ad majd helyet a tollasozni vágyóknak. A tulajdonos szeretné, ha még jobban felpezsdülne a sportélet Cegléden. Továbbá a helyi iskolákkal is felvették a kapcsolatot. A testnevelés óra keretein belül ingyenes sportolási lehetőséget biztosítanának.

Így néz ki most a Mizsei úton épülő Tollaslabda csarnok, a munkálatokat még augusztusban kezdték. A sportlétesítményben összesen kilenc tollaslabda pályát alakítanak ki, melyből három alkalmas lesz svéd teniszezésre is – mondta Nagy Krisztián, marketing menedzser.

NAGY KRISZTIÁN, marketing menedzser: ,,Ezen kívül van még a csarnokban egy közösségi tér büfével, öltözők, mosdók, egy sportbolt, mely kifejezetten ezekre az ütős sportra fókuszál. Valamint kettő darab 150 m2-es terem, mely további sportolási igényeket szolgál ki.”

A csarnok létrehozásának az ötlete egyébként Nagy Lászlóban fogalmazódott meg.

NAGY KRISZTIÁN, marketing menedzser: ,,A tulajdonos elkezdett tollasozni az ismeőseivel, barátaival és annyira belelendültek és annyira megszerették a tollast, hogy tovább gondolták az egészet. Mivel édesapám vállalkozó szellemű folyton keresi a lehetőségeket, hogy mivel lehetne egy kicsit felpezsdíteni az életet és egy kicsit sportosabbá, tudatosabbá tenni az embereket. Így jött az ötlet, hogy teremtsünk lehetőséget az embereknek, hogy sportoljanak, hogy egészségesebben éljenek.”

Előreláthatólag február végéig elkészül a komplexum, ahová legfőképp az amatőr sportolókat várják majd.

NAGY KRISZTIÁN, marketing menedzser: ,,Elsősorban azt szeretnénk, hogy ha a civilek vennék igénybe és nem a profi sportolók, hiszen a profik számos lehetőség közül tudnak válogatni. Azt szeretnénk, hogy ha a diákokat is ide tudnánk csalni. Ezt úgy képzelte el a tulajdonos, hogy felkereste a ceglédi oktatási intézményeket és felajánlotta nekik, hogy iskolaidőben, testnevelés órák keretein belül ide járhatnak és ingyenesen vehetik igénybe a csarnokot.”

Mivel a Mizsei út távolabb esik a központtól, így egy kisbusz vásárlását is tervezik, mellyel segíteni szeretnék az iskolások és a sportolók kijutását a csarnokba – mondta a marketing menedzser.