Értékes csapatsikerek

1161

Férfi asztalitenisz NB I

Szuperinfó-CVSE I. – Egri Áfész I. 11:7

Győztek: Bedő Zoltán 3, Molnár Gergely 3, Biedermann Dániel 3, Bogádi Imre 1 és a Molnár-Biedermann páros.

Volt miért visszavágni az egrieknek, hiszen idegenben 12:6-os vereséget szenvedtek a ceglédiek tavaly az őszi 2. fordulóban. A párosok után 1:1 volt az állás, majd fej-fej mellett haladtak a csapatok, egészen 5:5-ig, ezután sikerült ellépni 8:5-re és tartani a különbséget. Mindenki jelentősen hozzá tudott tenni a győzelemhez. Bogádi Imre „csak” 1 győzelme múlt heti betegségének tudható be. Ezzel a győzelemmel a tabella 2. helyére sikerült kerülni, ami biztató a jövőre nézve.

Férfi asztalitenisz NB II

Szuperinfó-CVSE II. – Orosházi EDP-SE 9:9

Győztek: Szelei Szabolcs 3, Gergye Zoltán 3. Ócsai Máté 2 és a Szelei-Gergye páros.

Ebben a párosításban is hazai győzelem született ősszel, bíztunk a revánsban. Az Orosháza holtversenyben első, a Cegléd az ötödik volt a tabellán a találkozó előtt. Jól indult a meccs, hiszen 6:2-re is vezetett a CVSE. Sajnos Koroknay Tamás nem tudott meccset nyerni, így maradt a döntetlen, amit a mérkőzés előtt aláírtunk volna, utólag viszont fájó pontveszteséggel  járt.

Pest megye „C” Dél

Délegyházi SE – Szuperinfó-CVSE IV. 1:17

Győztek: Szabó Márk 4, Tótin Kristóf 4, Hörömpő Ferenc 4, Fenyvesi Attila 3, a Szabó-Hörömpő és a Tótin-Fenyvesi párosok.

A bajnokság 2. helyén álló fiatal ceglédi csapat nem titkolt célja a feljutás. Ennek megfelelően simán nyertek a középmezőnyhöz tartozó Délegyháza otthonában.