Ezüstérmes az NB I-es csapat, Péter Aladár duplázott

921

Férfi asztalitenisz NB I, május 19.

Szuperinfó-CVSE  I. – Nyírbátor ASE 12:6

Ceglédi győztesek: Biedermann Dániel 3, Molnár Gergely 3, Bedő Zoltán 2, Bogádi Imre 2 illetve a Bogádi-Bedő és a Molnár-Biedermann párosok.

Fontos volt az előrehozott mérkőzés, hiszen csak győzelem esetén válhatott biztossá a második hely az NB I Keleti-csoportjában. Ennek megfelelően sikerült előnyt szerezni a tabella hátsó részén tanyázó ellenféllel szemben. Igazából a riválistól csak Kővári Balázs tudta tartani a ceglédieket. A válogatott kerettag Molnár Dávid a második mérkőzés után rosszul lett, így kénytelen volt feladni a meccseit. A végén már csak a különbség volt kérdéses és ezzel a győzelemmel a második helyen végzett a Szuperinfó-CVSE.

Pest megye I/C, május 20.

Palotás SE Csemő I. – Szuperinfó-CVSE IV. 7:11

Ceglédi győztesek: Szabó Márk 3, Hörömpő Ferenc 3, Fenyvesi Attila 2, Tótin Kristóf 2 és a Szabó-Hörömpő páros.

Fontos győzelmet arattak a fiatalok a második helyért folytatott harcban. A mérkőzés pikantériája volt, hogy Hörömpő Ferenc Csemőben él és így „hazai” játékosok ellen lépett asztalhoz. A vasárnap a Tápióságban sorra kerülő mérkőzés határozza meg, hogy hányadik helyen végez az együttes.

XIII. Tibhar Kupa Nemzetközi Senior Asztalitenisz-verseny, Balatonfüred, május 19-21.

64-69 évesek

Egyéni

  1. Péter Aladár (Szuperinfó- CVSE)

Páros

  1. Péter Aladár-Benák András (Veszprém)

A vizes vb miatt a szokásosnál hamarabb rendezték meg a rangos eseményt, amelyre hagyományosan külföldről is érkeztek szép számmal versenyzők. Péter Aladár korcsoportjában 17 induló volt. Kiváló formáját mutatja, hogy összesen egy  játszmát veszítve simán nyerte az  egyéni versenyt. A párosban duplázni tudott,  amit szintén csak egy szett veszteséggel zártak Benák András páros partnerével.