Fantasztikus hétvége

495

Utánpótlás labdarúgás

U19-es korosztály

Ceglédi VSE – Eger 5:0

Cegléd: Szabó G. – Angyal L. – Jakab R. – G. Bíró G. – Hazafi G. – Majoros Sz. – Petrik S. – Cseh S. – Czeróczki Á. – Szlezák B. – Apró J.
Csere: Angyal L. helyett Szabó K., Czeróczki Á. helyett Kiss R., Majoros Sz. helyett Krajcz M., Apró J. helyett Menich Z.
Gól: Apró J. (4), Czeróczki Á.
Jók: Apró J. (a mezőny legjobbja), Czeróczki Á., Majoros Sz., Hazafi G.
Kecskeméti József edző: Az évek óta végzett tudatos munka beérett, ma arattak a „gyerekek”! Bronz- és ezüstérem után végre aranyérem került a nyakakba. Utánpótlás mérkőzésen ritkán látni ennyi szurkolót, köszönet nekik! Ez, illetve az a tudat, hogy ma bajnok lehetsz, ha nyersz, bénította a focistáimat, de ma megint volt valaki, aki lökött a szekéren egy Aprót, de annál hatásosabbat. Vérbeli center módjára játszó, érkező és befejező játékos, akinek gól volt a jele az oviban. Apró József négyszer zörgetett! Jó érzés volt látni, hogy a második félidőben lekerült a béklyó a lábakról és élvezettel, mosolyogva fociztak a ceglédi legények. Jó érzés volt látni, hogy a mérkőzés után élvezték az első komolyabb sikerüket. Köszönöm nekik az egész éves alázatos munkájukat, köszönöm a szüleiknek az egész éves feltétel nélküli támogatást!

U17-es korosztály

Ceglédi VSE – Eger 2:1

Cegléd: Bence, Sáfrány, Faragó, Puskás, Simon, Dudás, Boros, Augusztin, Angyal, Katona, Kecskés.
Csere: Nagy, Szeleczki, Szarvas.
Gól: Dudás, Kecskés.
Jók: Dudás, Simon, Sáfrány.

Farkas János edző: Déli harangszóra kezdődött a mérkőzésünk 30 fokban, nem mondanám, hogy ideális labdarúgóidő. Számunkra azért jól kezdődött a mérkőzés, alig tíz perc múltán tudtunk vezetést szerezni. Utána el is dönthettük volna a meccset, de nem tettük, így saját magunknak tettük nehézzé a végét. De megvan, ez a lényeg. Két meccs van még a végéig, remélem hat ponttal zárunk.
U14-es korosztály

Hatvan – Ceglédi VSE 0:7 (0:7)
Cegléd: Schwarcz – Ungureán, Prumek, Szebeni, Bodzsár, Kovács, Juhász, Horváth, Ványi, Vincze, Kartali.

Cserék: Abdel-Magid, Ecseri, Máté, Pálfalvi, Kanyó, Pásztor, Kelemen, Mocsári, Csepregi.
Gól: Juhász 2, Vincze 2, Ványi, Szebeni, Kartali.
Jók: Az egész csapat.
Ványi Zsolt edző: Úgy léptünk pályára a harmadik helyezett otthonában, hogy tudtuk, amennyiben nyerünk, bajnokok vagyunk a hátralévő két mérkőzésünk eredményétől függetlenül. Nem mondhatom, hogy a fiúk túlizgulták a meccset és ezt jó volt látni. Nagyon bekezdtünk és egyértelműsítettünk mindent a mérkőzéssel kapcsolatban. Futószalagon rúgtuk a gólokat, már az első félidőben kialakult a későbbi végeredmény. Kicsit sajnálom, hogy nem tudtunk még többször betalálni. U14 es csapatunk ezzel sporttörténelmet írt, hiszen a ceglédi labdarúgás történetében nem volt még olyan másodosztályú bajnokcsapatunk, akik a feljutásért játszhattak. Remélem, két héttel meghosszabbodik a tavaszi szereplésünk.