Fiatalok szépítik a játszóteret

987

Fiatalok takarították meg a csúnya szavakkal, nevekkel összefirkált játékokat a Kossuth Ferenc utcai játszótéren. A Várkonyi és Református iskolás diákok tegnap délután kezdték el lemosni az alkoholos filccel megrongált eszközöket. De maradt még teendő, a fiatalok folytatják az elkezdett munkát.

Szabadidejüket áldozták fel fiatalok a játszóeszközök megtisztítására. Nagy Beni és társai tegnap kezdték el a munkát a Kossuth Ferenc utcai téren.

NAGY BENI  Mi is nagyon szeretünk itt a barátainkkal lenni és nem szeretjük így látni a játszóteret, de főként a kisebb gyerekek érdekében csináltuk, hogy jól játszanak és ne lássanak kiskorukban nemiszerveket, csúnya szövegeket.

A jó cselekedetnek ezzel nincs vége, hiszen bőven van még firkálmány a téren. Nemcsak a látható helyeken, hanem még a mászóka alatt is találni. A fiatalok kisebb segítséggel, de maguk hozták a takarításhoz szükséges eszközöket.

NAGY BENI:  Az eszközbe apukám segített, elmentünk Tesco-ba ő vette meg, amiket kellett, meg itt sétált egy bácsi és tőle kértünk vizet.

A példaértékű akciónak hamar híre ment a városban. Az alpolgármester, Hegedűs Ágota csokoládéval kedveskedett a gyerekeknek.