Fit Kid eredmények

732

Április második hétvégéjén Szolnokon rendeztek nemzetközi Fit Kid versenyt, ahová Olaszországból és Szerbiából is érkeztek versenyzők, s közel 320 gyerek mérte össze tudását a különböző korcsoportokban. Délelőtt az I. osztályú egyéni versenyekre került sor. A CVSE-t Szepes Réka és Simon Réka képviselte. Sajnos a lányok a több hétig elhúzódó betegségek miatt nem tudtak megfelelően felkészülni és a nagyon erős és nagy létszámú mezőnyben ezúttal nem sikerült a legjobb hat közé bekerülni. Délután a II. osztályú csoportos gyakorlatokon volt a sor. Cegléd három egységgel indult. Mind a három csapat nagyszerűen teljesített.
Fit Kid Nemzetközi II. osztályú csoportos verseny
I. korcsoport/duó: I. CVSE (Bartus Emese és Pap Veronika)
III. korcsoport/duó: I. CVSE (Csiszár Evelin és Hartyáni Fanni)
I. kcs./nagycsapat: I. CVSE (Farkas Petra, Gigor Stella, Halmi Glória, Hanga Sára, Oláh-Fekete Hanna és Végh Zonga)
Április 21-én Dabason Fit Kid I. osztályú csoportos versenyt rendeztek, ahonnan kvalifikálni lehetett az Európa-bajnokságra. A második fordulóban a ceglédi lányok a gyakorlat elején egy kisebb rontással, de nagyon szép koreográfiát mutattak be, ami ezen a napon a 2. helyre volt elég. A két verseny alapján egyelőre a CVSE vezeti az Eb kvalifikációs pontversenyt, de a harmadik, májusi fordulóban komoly küzdelem várható a kijutást érő helyekért.
Országos Fit Kid I. osztályú csoportos verseny
Big Free kategória: 2. CVSE (Hartyáni Fanni, Hornyik Vivien, Kovács Barbara, Bíró Lola, Lipák Réka, Szepes Réka, Simon Réka)
Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Kovács Barbara.