Fit-Kid eredmények

1375

Május második felében több versenyen és több kategóriában is érdekeltek voltak CVSE Fitness Szakosztályának lányai.

Székesfehérváron az „A” kategória egyéni versenyzői a Országos Grand Prix 3. fordulóján vettek részt,ami egyben az Európa-bajnoki kvalifikáció utolsó állomása is volt.

Szepes Réka az évadban most mutatta be a legjobb gyakorlatát, míg Simon Réka hozta az egész évben mutatott jó formáját. A „B” osztályú csapat a kicsit nehézkes felkészülés után próbálta az előző versenyen elért eredményét megtartani.

Fit-Kid „A” Országos Grand Prix

Egyéni

V. kcs. 2. Szepes Réka

VIII. kcs. 3. Simon Réka

Fit-Kid „B” Országos Csoportos Verseny

I. kcs./nagycsapat 2. CVSE (Farkas Petra,Gigor Sztella, Halmi Glória,Hanga Sára,Hidasi Kinga, Oláh – Fekete Hanna)

Kiskunhalason „A” országos és „B” egyéni viadalokat rendeztek, ahol egy új kategóriával mutatkozott be a fit-kid, így a ceglédiek is. Ebben a kategóriában nagyobb a létszám, hosszabb a produkció és nagyobb hangsúlyt kap a művészeti pontszám. A verseny ezzel a kategóriával kezdődött, ahol a lányok jó gyakorlatot mutattak be. Nem sok pihenője volt a duónak, hiszen ezután az ő kategóriájuk következett, ahol összetett Grand Prix győzelem volt a tét. Barbi és Petra most is szépen teljesítette a tőlük elvárt szintet. „B” egyéniben egy versenyző képviselte most a szakosztályt. Emma gyakorlatába kisebb hiba csúszott, de a 25 fős mezőnyben így is biztatóan szerepelt.

Fit-Kid „A” Országos Grand Prix csoportos verseny

Big Free Group 2. CVSE (Bíró Lola, Czigony Claudia, Hartyányi Fanni, Klemenc Petra, Kovács Barbara, Lipák Réka,Simon Réka és Szepes Réka)

III. kcs./duó: 1. CVSE (Klemenc Petra és Kovács Barbara)

Összetett Grand Prix győztes lett a Klemenc-Kovács duó!

Fit-Kid „B” országos egyéni verseny

III. kcs.: 4. Nagy Emma

Ezen a versenyen dőltek el a kvalifikációk is az Európa-bajnokságra. Nagy örömre a ceglédiek minden „A” kategóriájú egysége kijutott az írországi Eb-re. Név szerint egyéniben Szepes Réka és Simon Réka, duóban Klemenc Petra, Kovács Barbara, formációban Bíró Lola, Czigony Claudia, Hartyányi Fanni, Klemenc Petra, Kovács Barbara, Lipák Réka, Simon Réka és Szepes Réka.

Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Király Béla.