Focista Mikulás az óvodában

849

A CVSE Labdarúgó Szakosztályának Mikulása látogatott el tegnap a Lövész utcai óvodába. Azért erre az intézményre esett a fiúk választása, mert az óvoda részt vesz a Bozsik programban, valamint aktív a városi sportnapokon is.  A gyerekek nagy örömmel fogadták a focista Mikulást és a puttonyából előkerülő ajándékokat is.

A CVSE Labdarúgó Szakosztálya fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást. Így az idei évet a támogatásokra és a jótékony kezdeményezésekre tették fel a fiúk. Tegnap például Mikulás napja alkalmából a Lövész utcai óvodába járó gyereket lepték meg.

KŐHÁZI ÁDÁM, marketing menedzser, CVSE Labdarúgó Szakosztály: ,,Volt már előzőekben is az év során több ilyen megmozdulásunk, mellyel vagy egy amatőr focicsapatot, vagy egy bajnokságot támogattunk. Nyilván az ünnepek közeledtével, ezzel kapcsolatos programokat találtunk ki. A Mikulás az adta magát, hogy szeretnénk egy óvodába eljönni és ajándékokat átadni. Azért esett a választásunk a Lövész utcai óvodára, mert ők a Bozsik programban is részt vesznek és aktívak a városi sportnapokon is, tehát nagyon sportosak.”

Az óvodába járó összes gyermek kapott ajándékot. A Télapó puttonyából mandarin és különböző édességek kerültek elő és egy foci labdát is kapott az intézmény. Az óvodavezető nagyon örült a megkeresésnek.

SZEKERNÉ VERES KATALIN, óvodavezető: ,,Nagyon meglepődtünk, de nagyon meg is örültünk neki, hogy ilyen kivételes helyzetben van részünk, hogy megajándékoznak bennünket. Nagyon szeretünk itt az óvodában mozogni, tehát ez benne van az óvodai nevelési programunkban is. Tehát nagyon boldogan fogadtuk el ezt a felajánlást.”

Bár a labdarúgó szakosztály Mikulása idén nem jutott el minden óvodába nem titkolt tervük, hogy jövőre tovább folytatják akcióikat.