Győzelem gólzáporos meccsen

473

4:3-ra nyert a labdarúgó NB III-ban a CVSE a DVSC II. csapata ellen a hétvégén. Schön Lászlónak még az előtt bele kellett nyúlnia a mérkőzésbe, mielőtt az elkezdődött volna. Az eredetileg a kezdőcsapatba jelölt Takács szombat este belázasodott, így a helyére G. Bíró került be.
A mérkőzés jó iramban kezdődött, de egyik csapat sem tudott igazán komoly lehetőséget kialakítani az ellenfél kapuja előtt. Az első gól is igazából helyzet nélkül született meg. A vendégek játékosa az üresen maradt kapuba tudta rúgni a labdát és így megszerezték az első találatot. A 22. percben majdnem egyenlített a CVSE, de Bagó ígéretes helyzetben eleresztett lövése kapu fölé szállt. Nem sokkal később viszont sikerült egyenlíteni. Kun végzett el remekül egy szabadrúgást, amit Bodó fejelt a kapuba. A folytatásban is a ceglédiek irányították a játékot, de jól védekezett a debreceni csapat és egy-két ellentámadásukban benne volt a veszély. Ennek ellenére egyik gárda előtt sem adódott komolyabb helyzet, egészen az első félidő utolsó percéig, amikor Bagó adott be remekül a jobb oldalról, a labdára Lukács érkezett, de a lövése sajnos célt tévesztett. A második félidőben már a második percben újra gólt szerzett a vendégcsapat, így a 47. percben ismét egygólos hátrányba került a Cegléd. Nem sokkal később Lukács támadta a kaput, sikeresen. A 73. percben újra Bodó fejelt a kapuba, ezúttal egy szöglet után. Alig telt el azonban pár perc, és a korábban Cegléden játszó Damásdi is betalált, így most a Debrecen egyenlített. A hátralévő időben érezhető volt, hogy benne van a mérkőzésben a gól, de hogy ki fogja szerezni, az megjósolhatatlan volt. Mindkét csapatnak akadt nagy helyzete, a vendéglátók közül Lukács lőtt fölé, a ceglédi kapu előtt pedig Bodó rúgta ki a kapunk felé tartó labdát. Közben volt még egy kiállítás is a vendégeknél, majd a 84. percben Markó mindent remekül csinált, de végül ígéretes helyről leadott lövése pár centit tévedett. A 90. percben remek akciót vezettek a ceglédiek, aminek a végén ismét Markóra jött ki a játék, aki viszont most már a kapuba rúgta a labdát. A hosszabbítás percei már leperegtek komolyabb esemény nélkül, így egy igazán izgalmas, hét gólt hozó, 4:3-ra megnyert találkozón sikerült begyűjteni a ceglédieknek a három pontot.
A CVSE így öt játéknap után négy győzelemmel és egy döntetlennel a 3-ik helyet foglalja el az NB III Keleti-csoportjának tabelláján.