Idegenben nyert a felnőtt csapat

690

A hétvégén a felnőtt csapat az OB I/B-s bajnokságban Budapesten lejátszotta második mérkőzését a MAFC ellen. A mérkőzés elején akadozott a gépezet, az ellenfél gyors három góljával megszerezte a vezetést, majd hátrányukat csak a második negyed végére tudták ledolgozni a ceglédiek, a harmadik negyedet 5:5-ös mérkőzésállással várták. A meccs hátralévő részében viszont fokozatosan elhúzott a CVSE, köszönhetően Bognár Bendegúz kapus teljesítményének illetve egyik új igazolásuknak, Szepesi Bence kitűnő játékának és góljainak. A sátorállítás után visszatérnek az uszodába, remélhetőleg kiegyensúlyozottabb lesz a teljesítményük és fokozatosan összeáll majd a ceglédi csapat.

Férfi vízilabda OB I/B

MAFC – CVSE 6:11

Góllövők: Szepesi Bence 6, Simon Gábor 3, Bergula Gergő, Juhász Benjamin.

Csongrádon a szakosztály országos bajnokságban szereplő fiú csapatai lejátszották a bajnokság következő fordulóját.

Az ifjúsági csapat magabiztos játékkal, végig vezetve nyert.

Országos ifjúsági vízilabda-bajnokság

Csongrád – CVSE 10:15

Góllövők: Pusztai Bence 5, Simon Balázs 3, Petrényi Botond 2, Szilágyi Márk 2, Juhász Lajos, Bicskei György, Nagy Dávid.

A serdülők fegyelmezetlenségükből adódóan nagyon rossz játékkal kaptak ki. A mérkőzésen jellemző volt a csapatra, hogy a megbeszélt taktikát nem tartották be illetve nem csapatként játszottak.

Országos serdülő vízilabda-bajnokság

Csongrád – CVSE 19:8

Góllövők: Milus Dávid 3, Nagy Dávid 2, Rakort Zsolt, Gáspár Tamás, Gál Dániel.

A gyermek korosztályban Fekete Ákos rendkívül gólerős játéka is kevés volt a pontszerzéshez. A második negyedben megváltozott a játék képe, az addig vezető ceglédi csapat egyéni hibáiból a csongrádiak könnyen szerzett gólokkal megfordították a mérkőzést. A ceglédi csapat küzdőszellemét dicséri, hogy az utolsó játékrészt megnyerve közelebb tudott kerülni ellenfeléhez. Fekete Ákos mellett Szendrei Dávid és Tabály Zoltán játéka volt kiemelkedő, a kapus Tótin Patrik is jól teljesített.

Országos gyermek vízilabda-bajnokság

Csongrád – CVSE 16:13

Góllövők: Fekete Ákos 7, Szendrei Dávid 4, Tabály Zoltán 2.

A hétvégén vízbe szállt a Markovits Kálmán Gyermek 2005 bajnokságban szereplő csapat is az ASI-Vasas ellen. A mérkőzésen az együttes rengeteg hibával játszott és kidolgozott helyzeteit nem tudta gólra váltani, végig az eredmény után futottak.

Markovits Kálmán Gyermek 2005 bajnokság

ASI-VASAS – CVSE 7:5

Góllövők: Soós Titusz 2, Fábián Olivér 2, Szendrei Dávid.

A hétvégén az utánpótlás fiú gyermek, serdülő és ifjúsági csapatok hazai környezetben játszanak pénteken 16 órai kezdéssel a Miskolc ellen illetve vasárnap 10 órai kezdéssel az Oázis SC-t fogadják.