Idén nyáron is Görögország a kedvenc

1095

Idén nyáron is Görögország az egyik legkedveltebb úticél. De Horvátországba is sokan foglalnak szállást, valamint újdonságnak számít, hogy ceglédi felszállással lehet Bulgáriába nyaralni – mondták az egyik helyi utazási irodában.

Tombol a nyár, ilyenkor egyre többen választják a külföldi nyaralóhelyeket. Az utazók többsége a tengerparti helyeket részesíti előnyben – tudtuk meg az egyik ceglédi utazási irodában.

TURJÁNYI ÁGNES, munkatárs, Dent Tours Utazási Iroda: ,,Azt tapasztaljuk irodánkban, hogy jelenleg Görögország a legkedveltebb desztináció. Repülővel és egyénileg és busszal is szívesen mennek. Ezenkívül még Horvátországba is sok foglalásunk van idén. Most, ami újnak számító az Bulgária. Van egy újfajta lehetőség, hogy ceglédi felszállással lehet Bulgáriába menni. Egyik partneren keresztül.”

Turjányi Ágnes egyébként nemrég volt Törökországban egy tanulmányi úton, ahol 25 hotelt látogattak meg.

TURJÁNYI ÁGNES, munkatárs, Dent Tours Utazási Iroda: ,,Így, hogy ha valaki Törökországba szeretne utazni, akkor biztos és közvetlen információkkal tudunk szolgálni az utasoknak. Különböző fakultatív lehetőségeken lehet részt venni, van egy hajókirándulás, amelyen részt vettünk. Számos lehetőség van Törökországban az embereknek.”

Az utazási iroda egyik asztalán a Törökországból származó szuvenírek is megtekinthetők. Mintás, cipzáros kistáska, vízipipa, valamint a híres Nazar amulett, ami minden egyes üzletben és az autókban is ki van téve. Törökországban ez az emberek védőamulettje. Ha még nem foglalt nyaralást, de most szeretne, akkor tegye meg minél hamarabb -hangsúlyozta Turjányi Ágnes.

TURJÁNYI ÁGNES, munkatárs, Dent Tours Utazási Iroda: ,,Azt tapasztaljuk, hogy a partnerek azt mondják, hogy nagyon gyorsan fogynak a helyek. Aki még most szeretne az jöjjön és foglaljon, mert most még akad azért pár szabad hely.”

Vannak egyébként pénztárcabarát helyek is, ilyen például Horvátország. Az utazási irodában egyéni igényeknek megfelelően állítják össze a nyaralásokat, akár azoknak is akik a jövő évben szeretnének menni.