Ismét szép eredmények születtek

610

Utánpótlás labdarúgás
U19
Ceglédi VSE – Dunakeszi 3:0 (1:0)
Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Puskás V., Kovács R., Simon P. – Orlov L., Menich B., Katona G., – Gulyás T., Faragó M., Horváth Z.
Cserék: Faragó M. helyett Boros D. a 72.percben, Horváth Z. helyett Angyal M. a 72.percben, Katona G. helyett Nagy A. a 77. percben.
Gólszerzők: Faragó M., Gulyás T., Menich B.
Jó: Kis Cs.
Kemenes György edző: Végig jó ritmusban, nagy fölényben játszottunk, de a kidolgozott helyzeteket nagyon kis százalékban használtuk ki. Pontatlanok voltunk, az utolsó érintések elkapkodottak voltak. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez, hoztuk a kötelezőt, de a ma látottak alapján senkit sem tudok kiemelni Kis Csabán kívül, aki a kapuban maximális teljesítményt nyújtott.
U17
Dunakeszi VSE – Ceglédi VSE 2:2 (1:2)
Cegléd: Klemenc – Dudás, Szebeni, Kotlár, Bodzsár, Juhász, Prumek, Kovács,
Kuthy, Kelemen L., Pintér.
Cserék: Lakos, Pap, Ecseri, Bakó, Nagy, Kartali, Kelemen D.
Ceglédi gólszerzők: Juhász, Kelemen L.
Jók: Juhász, Pintér, Kovács.
Ványi Zsolt edző: A játékunk és a helyzeteink alapján már az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést. A második játékrészben érthetetlen módon visszaesett a játékunk, mezőnyfölényünk meddő volt a taktikusan játszó hazaiak ellen. Sajnos azt kell mondanom, ellenfelünk többet tett a döntetlenért, mint mi a győzelemért, így igazságos eredmény született.
U15
Eger – Ceglédi VSE 7:1
Cegléd: Petró, Paulovics, Mocsári, Csepregi, Szaniszló, Borics, Ungureán, Barna, Valkai, Szabó, Ványi.
Cserék: Rimóczi, Fülöp, Pintér, Oláh, Kriss.
Ceglédi gólszerző: Ványi.
Jók: –
Farkas János edző: Egész héten több sebből vérezve készültünk a mérkőzésre. A hét elején még úgy volt, hogy nem is tudunk kiállni, de az U14-böl feltöltve vágtunk neki a találkozónak, kevés sikerrel. Nagyon gyenge produkciót tettünk le a pályára, nincs kifogás a lélektelen, akaratgyenge játékunkra. Óriási fizikai hátrányban voltunk.
U13
Ceglédi VSE – Gyula 4:1
Cegléd: Kocsis, Pintér, Fömötör, Labancz, Szaniszló, Tóth, Szegedi, Olgyay, Trepák, Klimász, Bagi.
Cserék: Fityó, Horváth-Nagy, Sebella, Virág.
Ceglédi gólszerző: Klimász (4).
Jók: Kocsis, Fömötör, Szegedi, Klimász.
Klemenc Attila edző: Remekül kezdtük a mérkőzést, a megbeszéltek alapján a kapujukhoz szegeztük őket. Az agresszív letámadásnak és az erőszakos labdaszerzéseknek már a hetedik percben meglett az eredménye. A félidőre 3 gólos előnnyel mehettünk, ez magabiztossá tette a csapatot. A második játékrészben egy szabadrúgásból szépíteni tudtak a vendégek, de a kinyíló védelem ellen egy kontratámadásból újból gól tudtunk szerezni és ezzel eldöntöttük a mérkőzést. Külön gratulálok Klimász Kevinnek a 4 góljához!
U12
Ceglédi VSE – Gyula 9:0
Cegléd: Békési Bulcsú, Fazekas Levente, Hornyik Dominik, Horváth Kristóf, Kneif Martin, Konrád Ákos, Mocsári Zétény, Nagy Ákos, Nagy Boldizsár, Ócsai Dávid, Oláh Zsolt, Sebők Bálint, Sebők Barnabás.
Gólszerzők: Nagy Ákos (3), Ócsai Dávid (2), Sebők Barnabás (2), Fazekas Levente, Horváth Kristóf.
Jók: Az egész csapat.
Szepes Richárd edző: Az első perctől kezdve irányítottuk a mérkőzést. Többet birtokoltuk a labdát, látványos akciókat vezettünk, aminek a végén rendre gólhelyzeteket tudtunk kialakítani. Az első félidőben ezekből kettőt sikerült értékesíteni rengeteg kimaradt helyzet mellett. A második játékrészben viszont feljavult a helyzetkihasználásunk és onnantól csak a gólarány volt kérdéses. A kilátogató szülők és szurkolók igazi gólparádét láthattak. Gratulálok a csapatomnak a nagyarányú győzelemhez és az ellenfelünknek is a becsületes, kitartó küzdelemért!
U11
Régiós Bozsik Torna
Ceglédi VSE – Kalocsa 5-0
Gólszerzők: Lisóczki H. (3), Márok B., Tóth O.
Ceglédi VSE – Szanda FS 5-0
Gólszerzők: Tóth O. (2), Lisóczki H., Révész M., Márok B.
Ceglédi VSE – Hírös-Ép. Kecskemét 1-1
Ceglédi gólszerző: Lisóczki H.
Ceglédi VSE – Szeged 0-3
Cegléd: Répás Levente, Révész Máté, Gigor László, Jankovics Ákos, Tóth Olivér, Bujáki Botond, Bíró Marcell, Lisóczki Hunor, Kádár Zalán, Márok Benedek, Kósik Tamás.
Kecskeméti József edző: Jól kezdtük a tornát, de sajnos a vége csúnya lett. Megijedtünk a magasabb, erősebb, ezáltal agresszívabb szegediektől. A célunk, hogy velük is felvegyük a versenyt!