Izzott a levegő

482

Villantak a piros lapok és izzott a levegő a 34 percnyi kiállítással tarkított NB II-es női kézilabda-mérkőzésen. A Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata szombaton az Euro-Novex USE vendégeként Tápiószentmártonban lépett pályára. Nem kezdett jól a Cegléd és ezt ki is tudták használni a házigazdák. A Cápák csak a 45. percben érték utol a Tápiószelét, majd egy 10-5-ös hajrával megnyerték a meccset, melynek játékvezetői felfogása egyik félnek sem volt ínyére, valamelyik oldal folyamatosan reklamált. Két játékos is sérülést szenvedett, jobbulást kívánunk Spolmin Robertának és Jónás Alexandrának.
Női kézilabda NB II
Euro-Novex USE – Ceglédi Kék Cápák 29-32 (18-15)
Tápiószentmárton, 120 néző, vezette Holman, Kékesi.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Kisjuhász Petra 6 (3), Ade Sowunmi 6, Mertlik Mónika 6, Herceg Réka 4, Dobos Renáta 3, Tóth Ágnes 3, Vuletic Suncica 2, Spolmin Roberta 1, Török Melinda 1.
Kiállítás: 14, ill. 20 perc.
Hétméteres 7/6, ill. 4/3.
Tóth Norbert edző: A hétközi beharangozónak megfelelően kemény küzdelem alakult ki már az elejétől. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, mind támadásban mind védekezésben. Az első félidőben nem tudtunk nagyon az irányításban szerepet vállalni, így el is tudott lépni az ellenfél 3-4 góllal. A második félidőben viszont nagyot küzdöttünk, nem volt tökéletes a támadás, de amikor kellett, jobban koncentráltunk, mint a Tápiószele csapata, ráadásul nehezítette dolgunkat, hogy két piros laposunk és egy sérültünk is volt. Ennek ellenére nagyon fontos két pontot sikerült szereznünk.