Jótékonysági gimi bál

1053

Az iskola média rendszerének felújítását tervezi a jótékonysági bál bevételéből a Kossuth Lajos Gimnázium. Az intézmény minden évben megszervezi a táncos estet, ahol a szülők és a pedagógusok kötetlenül szórakozhatnak.

Idén is sokan gyűltek össze, hogy támogassák a Kossuth Lajos Gimnázium fejlesztését. A bál nem csak szórakoztató program, hanem fontos célt is szolgál.

GULYÁS ZOLTÁN, igazgató, Kossuth Lajos Gimnázium: ,,A lényeg a közös cél, ami összehozza ezt a közös csapatot: 21 osztályunk van az iskolában. És a rendezvényeink azért lehetnek sikeresek, mert mindig sikerül olyan célt kitűzni, a szülői szervezet és a nevelő testület közösen, amelyek mind a 21 osztálynak jobbá teszik az életét. Az önök gyermekei most gimnazisták, most van szükségük néhány dologra.”

Most a gimnázium média rendszerét szeretnék felújítani – mondta az igazgató. A bálon részt vett Fodor Gábor is. A Ceglédi Tankerületi Központ igazgatója köszöntőbeszédében úgy fogalmazott: a gimnáziumnak nagyon fontos feladata van egy városban, hiszen az értelmiség meghatározó ereje. Valamint arról is beszélt, hogy támogatja az intézmény idén kitűzött célját is.

FODOR GÁBOR, igazgató, Ceglédi Tankerületi Központ: ,,A célja a ma esti bálnak a média csoport megerősítése, ezt támogatom és szeretnénk. A tankerület számos komoly fejlesztést tudott adni a gimnázium számára. Számítógépeket szereltünk be több millió forint értékben, most lesz egy nagyobb tablet szállítmány, ami a következő napokban fog érkezni.”

A gimnázium néhány diákja is részt vett a bálon. Énekléssel és különleges beatbox produkcióval kedveskedtek a közönségnek. Menich Benjámin egyelőre még csak barátai szórakoztatására beatbox-ol, de mint mondta szeretne majd saját zenét összeállítani.

MENICH BENJÁMIN: ,,Igazából így rendesen beatbox-olni két-három éve, előtte pedig csak otthon magamban fura hangokat kiadtam, aztán három évvel ezelőtt rájöttem, hogy ha ritmusba rakom őket jól hangzik. Aztán valaki mondta, hogy vannak ilyen videók az interneten és nagyon sokat tanultam azoktól, akik ilyeneket tudnak. Próbálom még fejleszteni magam.”

Az esten persze ízletes vacsora és számtalan értékes tombolatárgy is várta a résztevőket.