Két arany, egy bronz

754

Hazai U12, U14 és serdülő tornával zárta a szezont a Ceglédi Kék Cápák SE. A három Cápa korosztály és a nyolc vendégcsapat szombaton tizenegy meccset játszott a Gál József Sportcsarnokban. A ceglédi csapatok remekül szerepeltek. A serdülők és az U12 tornagyőztesként, az U14 pedig 3. helyen zárta a napot.
Serdülő
Ceglédi Kék Cápák – Abony KC 17–8 (7–4)
Cegléd: Kopcsa Karolina, Semetka Gréta (kapusok), Peszeki Laura 4 (2), Baricza Viktória 4, Takács Viktória 2 (1), Mód Klaudia 2, Benkő Barbara 2, Kovács Alíz 1, Takó Emese 1, Kökény Hanna 1, Imregi Boglárka, Farkas Fruzsina, Vágány Noémi, Kádár Kata.
Ceglédi Kék Cápák – Vecsés SE 19–16 (9–10)
Ceglédi gólok: Peszeki Laura 6 (1), Kökény Hanna 5 (1), Imregi Boglárka 5, Takács Viktória 1, Mód Klaudia 1, Farkas Fruzsina 1.
Tornagyőztes: Ceglédi Kék Cápák SE.
Gólkirálynő: Kovács Dóra (Vecsés SE) 11 góllal
A legjobb kapus: Semetka Gréta (Ceglédi Kék Cápák)
A legjobb játékos: Kosaras Júlia (Vecsés SE)
A legjobb ceglédi játékos: Mód Klaudia.
Ade Sowunmi edző: Egy tökéletes záróképe volt az egész éves munkánknak ez a torna. Nagyon jó volt látni, hogy akik szorgalmasan edzettek, azok elérték, hogy ebben az idényben megvertük a tabellán előttünk állókat. Sok kiemelkedő teljesítmény volt látható minden poszton. Sajnos csak két díjat tudtunk elhozni, pedig mindenki megérdemelt volna egy külön oklevelet a küzdelemért. Volt, akinek kevesebb idő jutott, de ők is hozzátettek, mindig jól léptek be, hol védekezésben, hol fontos gólokkal, védésekkel segítettek egymást. Büszkék lehetnek magukra a lányok, ahogy mi mindannyian azok vagyunk.
U14
Ceglédi Kék Cápák – Gárdony-Pázmánd 17–19 (10–9)
Cegléd: Semetka Gréta (kapus) Imregi Boglárka 4 (2), Kökény Hanna 4, Kádár Kata 3, Tóth Fruzsina 2, Spolmin Rebeka 2, Vágány Noémi 1, Orlov Katinka 1, Pokorny Szintia, Kapusi Annamária, Kaposvári Vanda.
Ceglédi Kék Cápák – Inárcs-Örkény 20–14 (10–6)
Ceglédi gólok: Kökény Hanna 7, Kádár Kata 5, Vágány Noémi 3, Tóth Fruzsina 2, Imregi Boglárka 2, Kapusi Annamária 1.
Tornagyőztes: Gárdony-Pázmánd.
Bronzérmes: Ceglédi Kék Cápák SE.
Gólkirálynő: Forgács Szonja (Inárcs-Örkény) 14 góllal
A legjobb kapus: Tóth Boglárka (Inárcs-Örkény)
A legjobb játékos: Kökény Hanna (Ceglédi Kék Cápák)
A legjobb ceglédi játékos: Tóth Fruzsina.
Spolmin Roberta edző: A tornának sajnos egy kicsit foghíjasan vágtunk neki. Az első meccset a Gárdony csapata ellen játszottuk. Ez a mérkőzés mondhatni végig nyitott volt, a csapatok fej-fej mellett haladtak, végül a vendégcsapat két góllal tudott nyerni. A második meccset az örök “mumusunk”, az Inárcs-Örkény ellen játszottuk, amit győzelemmel tudtunk zárni, így a 3. helyen zártuk a tornát. Végig jól játszottak a lányok, jól működött a védekezés, jó volt a kapusteljesítmény. Támadásban is időnként nagyon szép megoldásokat választottak, és különösen megörvendeztettek azzal, hogy olyan dolgokat láthattam viszont, amikkel az egész szezon alatt próbálkoztunk, és mostanra úgy tűnik, beértek. Azt gondolom, hogy mindkét meccsen jó volt a játék képe. Mindenki játéklehetőséghez jutott, így hozzá tudott tenni a csapat teljesítményéhez. Mint mindig, most is gratulálok a lányok teljesítményéhez, és a harmadik hely megszerzéséhez!
U12
Ceglédi Kék Cápák – Csepel DSE 18–13 (6–5)
Cegléd: Kuszkó Cintia, Lázár Anna (kapusok), Orlov Katinka 9 (4), Kaposvári Vanda 6, Csombai Izabella 1, Ferenczi Lili 1, Fleischmann Csenge 1, Dengi Csenge, Öhler Laura, Dobozi Luca, Gigor Stella, Bodor Mónika, Vágó Réka, Medveczky Anna, Józsa Luca
Ceglédi Kék Cápák – Pénzügyőr 21–14 (12–7)
Ceglédi gólok: Orlov Katinka 10 (3), Kaposvári Vanda 8, Dobozi Luca 3.
Tornagyőztes: Ceglédi Kék Cápák.
Gólkirálynő: Orlov Katinka (Ceglédi Kék Cápák) 19 góllal
A legjobb játékos: Kolonics Dorka (Gárdony-Pázmánd)
A legjobb kapus: Kuszkó Cintia (Ceglédi Kék Cápák)
A legjobb ceglédi játékos: Kaposvári Vanda
Pudics Zsolt edző: Büszke vagyok a lányokra, remekül küzdöttek és mindent megcsináltak, amit megbeszéltünk. Szinte sajnálom, hogy vége a szezonnak, mert tavaszra teljesen összeállt a csapat és sok szép győzelmet szereztünk.