Két halálos baleset is történt a hétvégén

1499

Két halálos baleset is történt a hétvégén. Cegléden egy 19 éves lányt gázoltak halálra. A 441-es főúton, Nagykőrös közelében pedig két autó ütközött. A baleset következtében a Suzukiban utazó, vétlen 59 éves nő meghalt.

Több tucat mécses ég még mindig a Teleki utca és a Kossuth Ferenc utca sarkán egy fa tövében. Ugyanis itt halt meg a hétvégén egy 19 éves lány. A helyszínelés alatti felfestések is jól látszódnak az úton, a rendőrség még mindig vizsgálja a baleset körülményeit. A rendőrség közleménye szerint két gyalogost gázolt el egy 22 éves férfi Cegléden a Kossuth Ferenc utca és a Teleki utca kereszteződésében szombaton éjfél előtt pár perccel. A 19 éves lány a helyszínen életét vesztette, az őt kísérő férfi pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Információink szerint az autót vezető férfi a megengedett sebesség felett hajtott. Az egyik környéken élő férfi arról beszélt, hogy a Kossuth Ferenc utcán gyakran száguldoznak a sofőrök.

Egy másik halálos baleset is történt a hétvégén. Szombaton hajnalban a 441-es főúton, Nagykőrös közelében két autó ütközött össze. A baleset következtében az egyik gépjármű a fának csapódott és felborult, vezetője meghalt. A másik kocsi vezetője súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Információink szerint a Suzukit vezető 59 éves nő Cegléd irányába haladt, amikor hárultól nagy sebességgel, fékezés nélkül belehajtott egy Mercedes. Az ütközéstől a Suzuki fának csapódott és felborult, a nő a helyszínen életét vesztette.