Kikapott a felnőtt, menetel a serdülő

655

A Ceglédi Kék Cápák két korosztálya játszott bajnoki mérkőzést a hétvégén. Az NB II-ben versenyző és idegenben még nyerni képtelen felnőttek rengeteg hiba és rossz védekezés mellett kikaptak a TFSE otthonában, a serdülők pedig tovább menetelnek III. osztályú csoportjukban, ahol hat forduló után veretlenül állnak.
Női kézilabda NB II
Felnőtt
TFSE – Ceglédi Kék Cápák 33–29 (19–12)
Budapest, Semmelweis Sporttelep, 30 néző, vezette Csorba, Czövek.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Vuletic Suncica 10 (7), Tóth Adrien 8 (1), Ade Sowunmi 4, Torgyik Rita 3, Dobos Renáta 2, Földi Mónika 1, Kovács Alíz 1 (1), Török Melinda, Tóth Ágnes, Peszeki Laura, Kökény Hanna, Mód Klaudia, Spolmin Roberta.
Hétméteres: 5/4, ill. 8/8.
Kiállítás: 12, ill. 12 perc.
Tóth Norbert edző: Csalódott vagyok, mert egy nyerhető mérkőzést engedtünk ki a kezünkből! A TF csapata végig jobban küzdve, koncentráltabban használta ki a helyzeteit, aminek meglett az eredménye. Átlövésből gólunk szinte nem is volt, sok lerohanás gólt kaptunk. Támadójátékunk nagyon akadozott, viszont ennél csak a védekezésünk volt gyengébb és megállító faultok hiányában – ráadásul kapusteljesítményünk is hiányosabb volt, mint szokott lenni – csak futottunk az eredmény után. Lesz két hetünk, hogy rendezzük dolgainkat és felkészüljünk a Csepel elleni találkozóra, ami szintén nehéz mérkőzésnek ígérkezik.
Serdülő mérkőzés
Dunaújvárosi AC – Ceglédi Kék Cápák 10–29 (5–17)
Dunaújváros, 60 néző, vezette Nerhaft, Szauder.
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Peszeki Laura 11, Vágány Noémi 5, Kökény Hanna 4, Orlov Katinka 2 (1), Farkas Fruzsina 2, Pintér Zsófia 2 (1), Imregi Boglárka 2 (1), Kádár Kata 1, Tóth Fruzsina, Baricza Viktória.
Hétméteres: 3/3, ill. 3/1.
Kiállítás: -, ill. 2 perc.
Ade Sowunmi edző: Szerettünk volna a mai mérkőzésen a gólkülönbségünkön javítani, de sajnos nem sikerült kellőképpen koncentrálni, gyors játékot játszani és minél nagyobb különbséggel nyerni. Sok volt a hiba is, de szép játékokat és jó egyéni megoldásokat is láthattunk.