Kikapott a Vasutas

506

A labdarúgó NB II huszonhatodik fordulójában a Balmazújváros csapatát fogadta a tiszta kék szerelésben pályára lépő Ceglédi VSE. A találkozót Dolnegó Bálint vezette, segítői Horváth Zoltán és Hofbauer Roland voltak. A sok parázs párharcot hozó, küzdelmes, de alacsony színvonalú összecsapáson kevés helyzet alakult ki. A mérkőzésen egy gól esett.
A találkozó fontosabb történései:
9. perc: Nagy jobb oldalról beívelt szabadrúgására Preklet érkezett remek ütemben. A védő a kapus fölött át is ívelte a labdát, amit végül Patvaros mentett a gólvonal előtt.
25. perc: Óvári az öt és feles sarkáig jutott, majd lőtt. A labda a kapufáról pattant az alapvonalon túlra.
37. perc: Egy hosszú indítás után Oldal került helyzetbe. Éles szögből célozta meg a hosszú sarkot. Szécsi bravúrral hárított, Földi nem érte el a továbbguruló labdát.
50. perc: A 16-oson belül a kapu elé belőtt labda Papucsek felé tartott, akitől Varjas megszerezte azt és támadást indított volna… De nem tehette, mert a játékvezető szerint szabálytalankodott, ami miatt büntetőt ítélt. A 11-est Berki végezte el. Mursits megérezte az irányt, jól ütemben vetődött és bravúrral védett. Szöglet következett.
51. perc: A szögletet Berki végezte el. A védők között Papucsekhez került a játékszer, amit a hátvéd közelről óriási erővel a léc alá bombázott. 0-1.
82. perc: Kárász húzott el a jobb oldalon, beadását az egyik védő az utolsó pillanatban rúgta el az érkező ceglédi csapattárs elől.
93. perc: A Rétyi elleni szabálytalanság után Nagy közel állt az egyenlítéshez, de beadásszerű lövését Szécsi menteni tudta.