Kislány az év első ceglédi babája

2098

Kislány az év első ceglédi babája. Romhányi Klarissza Éva január elsején 16 óra 20 perckor 2620 grammal és 49 cm-el egészségesen jött a világra. A picit már nagyon várja haza apukája és öt éves bátyja. Ha minden jól megy napokon belül hazamehetnek otthonukba.

Klarisszának most még a kék fény alatt kell lennie pár napig, hogy otthonába teljesen rendben küldhessék haza. Nagy az öröm, hiszen a családban már van egy kisfiú is, aki szintén nagyon várta Klarisszát.

HOLTER BORBÁLA: ,,Nagyon, már minden egyes nap mondják, hogy nagyon jó lenne már, ha otthon lennénk. Nagyon várják már.”

A boldogság nagy annak ellenére is, hogy a szülés nem minden pillanata volt egyszerű – mondta az édesanya.

HOLTER BORBÁLA: ,,Nehéz volt, hajnali kettőkor mentünk le, aztán délután 4 óráig voltunk lent. Nem minden órát szenvedtem végig, de voltak nehéz időszakok.”

A névválasztásnál az elsődleges szempont az volt, hogy ritka, egyedi és különleges legyen, így döntöttek a Klarissza mellett. Ha minden jól megy napokon belül hazamehetnek.

HOLTER BORBÁLA: ,,Most elméletileg úgy van, hogy pénteken, de mivel kicsit besárgult ezért nem tudjuk, hogy ez meddig fog tartani jelen állapotban, úgyhogy most fent vagyunk a hetediken, várjuk, hogy gyógyuljon, de bízunk benne, hogy pénteken megyünk, szeretnénk.”

Romhányi Klarissza a Toldy Ferenc Kórházban január elsején 16 óra 20 perckor született 2620 grammal és 49 cm-el.