Kiváló eredmények

615

Utánpótlás labdarúgás
Fontos lépéseket tett az U12-es és az U14-es labdarúgócsapat is a minél fényesebb érem megszerzéséért.
U19
Pénzügyőr – CVSE 3:2 (2:0)
Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Puskás V., Kovács R., Palotai Br., Nagy A. – Menich B., Orlov L., Katona G., – Horváth Z., Boros D.
Csere: Nagy A. helyett Simon P. a 63.percben
Gól: Boros D. , Katona G.
Jók: Palotai Br., Orlov L., Katona G., Boros D.
Kemenes György edző: Változatos mérkőzést játszottunk a dobogóért versenyben levő ellenfelünkkel. Az első félidő az övéké, a második inkább a miénk volt. Jól játszottunk, mégis 3 gólos előnyt adtunk a Pénzügyőrnek, akik kegyetlenül kihasználták a hibáinkat. Dicséretes, hogy ekkora hátrányban sem adtuk fel, hittünk magunkban. A végén egyenlíthettünk volna, de az ellenfél kapusa óriási bravúrral szögletre mentett. Örömteli hogy Simon Peti sérüléséből felépült és újra pályára léphetett!
U17
Pénzügyőr SE – Ceglédi VSE 2:2 (1:1)
Cegléd: Klemenc – Dudás, Szebeni, Kotlár, Bodzsár, Juhász, Kartali, Kovács, Kelemen L., Kuthy, Pintér.
Cserék: Schwarcz, Ecseri, Pap, Szabó, Lakos, Kelemen D., Bakó
Gól: Kelemen L., Kotlár.
Jók: Kotlár, Bodzsár.
Ványi Zsolt edző: Dicséret illeti a srácokat, mert igazán jó mérkőzést játszottunk a leendő bajnok otthonában. Kétszer vezettünk, voltak még nagy gólszerzési lehetőségeink, de nem tudtuk azokat értékesíteni. Van hiányérzetem, mert ha bátrabban merünk futballozni, akkor megnyerhettük volna ezt a mérkőzést. Különösen igaz ez azért, mert majd egy teljes félidőt játszhattunk emberelőnyben.
U15
Dabas – Ceglédi VSE 1:2
Cegléd: Rimóczi, Baranyi, Ungureán, Csepregi, Szaniszló, Borics, Szabó, Ványi, Pásztor, Borbola, Oláh.
Cserék: Gavaldik, Fülöp, Pintér, Farkas.
Gól: Öngól, Oláh.
Jók: Ungureán, Oláh.
Farkas János edző: Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de a kapu előtt rendre hibáztunk és ezzel saját magunknak tettük nehézzé a meccset. A végén még izgulni kellett az eredmény megtartásáért.
U14
Dabas – Ceglédi VSE 0:5
Cegléd: Gavaldik, Gál, Tóth, Kriss, Szaniszló, Szegedi, Barna, Kovács, Szabó, Valkai, Takács.
Cserék: Rimóczi, Zsemlye, Fömötör, Klimász.
Gól: Barna (2), Valkai, Kriss, Takács.
Jók: Gál, Szaniszló.
Farkas János edző: Az eredménnyel elégedett lehetek, de a mutatott játékkal csak hellyel-közzel. Kapkodó játékunkkal sok hibát és lehetőséget puskáztunk el. Három forduló van hátra és ezeken minél több pontot szeretnénk gyűjteni, hogy a 6-ban legyünk a bajnokság végére.
U13
Ceglédi VSE – Békéscsaba UFC 2:1
Cegléd: Ócsai, Pintér, Fömötör, Szaniszló, Sebella, Olgyay, Szegedi, Tóth, Trepák, Klimász, Budavári, Horváth-Nagy, Virág, Pálfalvi.
Gól: Budavári, Klimász.
Klemenc Attila edző: A hétvégén a Békéscsaba együttesét fogadtuk, akik a forduló előtt közvetlenül a hátunk mögött álltak a bajnokságban. Nagyon fontos mérkőzés volt, amit óriási akarattal, küzdéssel sikerült megnyernünk. Szép támadásokat vezettünk, sok helyzetet kidolgoztunk, ha pontosabbak vagyunk, simább lehetett volna. Gratulálok a csapatnak.
U12
Ceglédi VSE – Békéscsaba UFC 4:0
Cegléd: Békési Bulcsú, Fazekas Levente, Horváth Kristóf, Kneif Martin, Konrád Ákos, Nagy Ákos, Nagy Boldizsár, Ócsai Dávid, Oláh Zsolt, Paskó Marcell, Sebők Bálint, Sebők Barnabás.
Gól: Nagy Ákos (2), Konrád Ákos, Sebők Barnabás.
Szepes Richárd edző: Az utolsó helyezett csapatot fogadtuk, de mégis nehéz mérkőzésre számítottam. Ellenfelünk bizonyította is, hogy jobb helyezésre lenne érdemes. A megszokott mérkőzés eleji akadozó játékunk most is megvolt sajnos, még akkor is, ha mi birtokoltuk többet a lasztit, de sok hiba csúszott főként a végjátékba. Még a félidő vége előtt megszereztük a vezetést, amit a szünet után sikerült tovább növelni. A második félidei játékunk alapján teljesen megérdemelten nyertünk.