Könnyed győzelem

879

A női kézilabda NB II szombati játéknapján a Ceglédi Kék Cápák a sereghajtó Dunavarsány otthonában lépett pályára, ahol nagyarányú győzelmet aratott. A juniorok óriási csatában egy góllal alulmaradtak vendéglátójukkal szemben. A mérkőzésekre a férfi csapat gyöngyösi túrája miatt nem tudott elutazni Jakab László edző, akit Kisjuhász Petra helyettesített.

Női kézilabda NB II

Felnőtt

Dunavarsányi TE – Ceglédi Kék Cápák 15-31 (8-13)

Ceglédi gólok: Tóth Adrien 7/1, Prókai Anett 6, Tóth Ágnes 5, Halasi Réka 5, Dobos Renáta 2, Hörömpő Dóra 2, Oláh Henrietta 2/1, Spolmin Roberta 1, Nagy Aletta 1.

Junior

Dunavarsányi TE – Ceglédi Kék Cápák 33-32 (16-17)

Cegléd: Törőcsik Fruzsina (kapus), Imregi Blanka 12/2, Német Beáta 7/2, Ványi Flóra 4, Nagy Aletta 4, Peszeki Laura 3, Veres Anna 2, Petrovics Fruzsina, Dúzs Szófia, Koncsik Ella, Varga Nóra, Farkas Fruzsina.

Kisjuhász Petra: A felnőtt mérkőzésen nem ért bennünket nagy meglepetés, az őszi forduló találkozójához hasonlóan tudtunk játszani. Persze érezhető volt Jakszi hiánya, hiszen néhány esetben „elvicceltük” a helyzeteinket. A junior meccs nagyon bánt. Azt szokták mondani, hogy az egygólos vereség illetve győzelem az edzőnek köszönhető. Csalódott vagyok, mert többször is a kezünkben volt a győzelem. Nagyot küzdöttek a lányok, majdnem mindenkit ki tudnék emelni. Egy játékosom hozzáállását és viselkedését viszont egyáltalán nem tudom elfogadni, remélem, ezen a közeljövőben változtatni fog.