Közterület fásítási program – Pályázati felhívás

1783

Pályázati felhívás

Cegléd Város Önkormányzatának döntése alapján a VÁRVAG Nonprofit Kft. felhívást tesz közzé azon ceglédi lakosok részére, akik Cegléd Város területén ingatlantulajdonnal rendelkeznek és szeretnének a tulajdonuk előtti közterületen fákat ültetni, nevelni, gondozni.

A pályázatok kiírásával, elbírálásával kapcsolatos, valamint az egyéb adminisztrációs feladatokat a VÁRVAG Nonprofit Kft. végzi.

Cegléd Város Önkormányzata a facsemetéket ingyenesen biztosítja a kérelmezők részére, azzal a feltétellel, hogy vállalniuk kell az elültetését, három évig a rendszeres locsolást, gondozást.

A pályázatot írásban kell benyújtani, a szükséges dokumentumokkal együtt legkésőbb

2019. október 7. 15:00 óráig

a VÁRVAG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán (Hétfőtől – Csütörtökig 13:00-16:30, Pénteken 9:00 – 12:00) Cegléd, Gubody u. 28.

A zárt borítékon fel kell tüntetni azt, hogy „Fásítási Program”.
A pályázat bontás és tárgyalás helye: 2700 Cegléd, Gubody utca 28.
ideje: 2019. október 8.

A pályázat bontáson a pályázó vagy meghatalmazottja részt vehet.

A pályázat elbírálása során a benyújtási sorrend a meghatározó, a darab szám tekintetében az ingatlan elhelyezkedése, nagysága. Az igények a fafaj és darabszám tekintetében felülbírálhatóak a döntési folyamat (helyszíni szemle) során.

A pályázat benyújtásához szükséges igénylőlap a VÁRVAG Nonprofit Kft. 5. számú irodájában átvehető, valamint a www.varvag.hu honlapról letölthető.

A pályázatok benyújtását követően a kérelmek minden esetben elbírálásra kerülnek legkésőbb 2019. október 15-ig, amelyről a pályázó haladéktalanul értesül.

A kérelmeket a költségvetésben megállapított és rendelkezésre álló keretösszeg erejéig tudjuk befogadni. A pályázat elbírálását követően az érvényes pályázónak a faültetésre vonatkozóan nyilatkozatot kell tennie.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet a VÁRVAG Nonprofit Kft. munkatársainál, Pozsonyi Edina és Hervai Gergő kertészeknél, a következő elérhetőségek egyikén: pozsonyi.edina@varvag.hu és hervai.gergo@varvag.hu vagy az 53/505-242 telefonszámon.

Cegléd Város Önkormányzata