Közterület-felügyelőt keresnek

1266

Közterület-felügyelőt keres a város. Egy álláshelyre keresik a legmegfelelőbb jelentkezőt. A munkára pályázni lehet, a szükséges végzettséget igazoló okiratokkal, szakmai önéletrajzzal és három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal.

 Jelenleg 5 fős állománnyal dolgozik a ceglédi közterület-felügyelet. Mivel párban járőröznek, így mindenképpen fontos, hogy újra hatra bővüljön a számuk. Most egy fő számára kínál tehát munkalehetőséget a város. A leendő közterület-felügyelő munkáltatója a jegyző lesz. Hozzá kell benyújtani a jelentkezést is.

DR. DIÓSGYŐRI GITTA jegyző: „A beadási határidő – ha valaki közterület felügyelő szeretne lenni – február 10-e. Mi el is bíráljuk február 14-ig. Ez azt jelenti, hogy én magam, mint munkáltató, Bónácz Rudolf, mint szolgálatvezető illetőleg a városüzemeltetési iroda vezetőjével, az aljegyzővel mi hárman meghallgatjuk a jelentkezőket. Minden esetben, akit alkalmasnak találunk és megfelel a pályázati kiírásnak, azokat a jelentkezőket személyesen is meghallgatjuk, a legalkalmasabb jelentkező pedig akár már másnap, február 15-én be is töltheti az állást.”

Részletes szakmai önéletrajzot várnak, szakmai végzettséget igazoló okiratok hiteles másolatát és természetesen erkölcsi bizonyítványt, ez nem lehet régebbi három hónapnál.

DR. DIÓSGYŐRI GITTA jegyző: „Előnyt jelent még az, hogy ha van szakmai gyakorlata ezen a területen, illetve ha van B kategóriás jogosítványa, vagy rendelkezik közigazgatási alapvizsgával, hiszen ezt le kell tenni. Ami még előírja, hogy milyen végzettség szükséges: tulajdonképpen az új törvény azt mondja, hogy közszolgálati középiskola. Ami véleményünk szerint megfelel a rendészeti szakközépiskolának és ha nem ilyen, hanem más középiskolai végzettsége van, akkor plusz közterület felügyelői vizsga kell, de természetesen ha szükséges be fogjuk iskolázni.”

A közterület-felügyelő köztisztviselő lesz, munkaidő keretben, napi 8 órában dolgozik majd. Bővebb információt az állásról Bónácz Rudolftól szolgálatvezetőtől lehet kérni.