Legyőzték a Vecsést

700

A női kézilabda NB II őszi záró fordulójában vasárnap a Vecsést fogadta a Ceglédi Kék Cápák. A  vendégcsapatot tavaly egyik találkozón sem tudták legyőzni a Cápák, de idén már a vecsési mumus is vesztesként hagyta el a Gál József Sportcsarnokot. A találkozó kis búcsúztatóval kezdődött, ugyanis Oláh Henrietta családi okok miatt Kecskemétről visszaköltözik borsodi otthonába, így ezen a mérkőzésen játszott utoljára ceglédi színekben. Hencsó a harmadik szezonját töltötte a Ceglédi Kék Cápáknál, mely idő alatt 202 góllal örvendeztette meg a szurkolókat. Sok sikert kívánunk a továbbiakban! A mérkőzésen végig a Cápák akarata érvényesült, bár volt egy hullámvölgyük, de egy percig sem volt kérdéses a hazai győzelem.

Női kézilabda NB II

Ceglédi Kék Cápák – Vecsés SE-Jusec 25-20 (14-9)

Cegléd, 200 néző. Vezette Somodi, Ujhelyi.

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Tóth Ágnes 7, Halasi Réka 5/1, Kisjuhász Petra 4/3, Tóth Adrien 3, Oláh Henrietta 2/1, Prókai Anett 2, Dobos Renáta 2, Spolmin Roberta, Vígh Cintia, Hörömpő Dóra.

Hétméteres 8/5 ill. 6/2.

Kiállítás 8 ill. 14 perc.

Az eredmény alakulása: 6.p.: 2-2, 22.p.: 10-4, 28.p.: 14-7, 32.p.: 14-11, 38.p.: 19-14, 55.p.: 24-18.

Jakab László edző: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar vezettünk is hat góllal, de ezután kihagytunk néhány ziccert és ahelyett, hogy megtörtük volna az ellenfelünket, reményt adtunk nekik, hogy visszajöhetnek a meccsbe, emiatt a második félidő nehezebb volt, mint kellett volna. A két kapusom jól védett, megérdemelten nyertünk, de ez számomra év végi forma. A hozzáállásért köszönet a csapatnak, gratulálok a győzelemhez és sok sikert kívánok a Heninek a további életében!