Megszakadt a győzelmi sorozat

568

A női kézilabda NB II 10. fordulójában a Tempo KSE-t fogadta a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata. A vendégek az egy hete elvesztett első helyük visszaszerzéséért jöttek, míg a Cegléd az élmezőnyhöz való zárkózás elérése miatt szeretett volna nyerni. Az első félidőben 20 gólt kapó Cápák képtelenek voltak semlegesíteni a Tempo beállósát, aki harminc perc alatt öt büntetőt harcolt ki, melyeket be is lőtt és szerzett mellé még plusz öt találatot is. A második játékrész zártabb védekezése megoldotta ezt a problémát, remekül harcoltak és ezt a fél órát meg is nyerték a hazaiak, de mindig, amikor egy-két gólra zárkóztak volna, valahogy éppen akkor fújtak kicsi, vagy épp addig még sosem látott ordító tévedést a Cegléd kárára a játékvezetők. Minden téren felőrlődtek a Cápa játékosok, kimaradtak ziccerek és büntetők, a vendégek pedig megköszönve a segítséget, nyertek…
Női kézilabda NB II, 10. forduló, november 28.
Ceglédi Kék Cápák – Tempo KSE 28-31 (15-20)
Cegléd, 150 néző, vezette Pál, Tóth Pál.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Ade Sowunmi 7, Mertlik Mónika 4, Herceg Réka 4, Spolmin Roberta 4, Vuletic Suncica 3, Kisjuhász Petra 2 (2), Halasi Réka 2, Tóth Adrien 1, Tóth Ágnes 1, Dobos Renáta, Nagyné Dr. Vígh Cintia.
Kiállítás: 8, ill. 8 perc.
Hétméteres: 4/2, ill. 8/6.
Tóth Norbert edző: Lassú és gyenge játékkal kezdtük a mérkőzést, a mi hibáinkat kihasználva könnyű, gyors gólokat lőttek nekünk. A második félidőt már úgy kezdtük, ahogy kellett volna az elsőt is. Gyorsan fel is zárkóztunk, bár nem a legszebb támadójátékunkkal, viszont jó védekezésünknek köszönhetően végig partiban voltunk. Sajnos ma nem mi jöttünk ki győztesen, de mennünk kell tovább, mert a jövő héten egy újabb nehéz mérkőzés vár ránk.