Megtelt a nézőtér az esti koncertekre

547

A Margaret Island koncert alatt megérkezett eső sem jelentett akadályt a közönségnek és a zenekarnak, a nagysátor alatt folytatódott a koncert a laskafesztivál nyitónapján. A hétvégén újra csak sokezer ember látogatott a Budai úti fürdőhöz, hogy részt vegyen a koncerteken, sétáljon a vásárban vagy éppen laskát kóstoljon a főzőfesztiválon. .

A Margaret Island zenekar fellépésével indul a koncertek sora az idei Laskafesztiválon. De nem csak a közönség, a felhők is megérkeztek a Budai útra. Ám sem a zenekar sem a közönség kedvét nem szegte a rövid ideig tartó eső. Bár a zenekar valójában szinte számított is erre.

LÁBAS VIKI, MARGARET ISLAND: „Pont pár héttel ezelőtt Erdélyben játszottunk és akkor meg elment az áram. És mi játszottunk a Bye Alex és a Slepp zenekar után. És úgy döntöttem, hogy többet nem vagyunk hajlandóak, ha meglátjuk a nevüket, akkor már fel leszünk készülve mindenre. Most pedig esett az eső. Na jó, ez vicc, mert nagyon szeretjük őket, nagyon tehetséges zenekarról van szó és szerintem helyettünk is megcsinálják majd a nagy hangulat. Szóval leszakadt az ég, de így jár az, aki ír egy esőhimnuszt. a magyar népnek.”

Az élő koncertek sora ByeAlex és a Slepp fellépésével folytatódott. Ő az az előadó, aki sokakat meglep koncertjein. Hiszen a nem ByeAlex rajongók, vagy őt nem folyamatosan követők nem feltétlenül erre számítanak. Ráadásul igazi csapatmunka eredménye az, ami a színpadra kerül – mondta.

ByeAlex: „Az enyém az utolsó szó – gondolom én – de szerintem mindig megbeszélünk mindent. És így döntünk. És vannak dalok, amiket masszívan közösen találunk ki, de már jó rég óta így van ez.”

De pénteken Lotfi Begi is színpadra állt, majd szombaton újra Cegléden lépett fel Freddie. Mező Misi pedig most nem beszélgetésre, hanem zenélni érkezett Ceglédre. A hétvége koncertjeinek sorát pedig vasárnap este Fenyő Miklós zárta.