Mindenszentek és Halottak napi forgalmi rend változás

1143

KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS

Mindenszentek és Halottak napi forgalmi rend változásairól
2017. október 30-án hétfőn 16.00 – tól,
2017. november 02-án csütörtök 8.00 – ig.

Felhívjuk a Tisztelt ceglédi lakosok és a Cegléden közlekedők figyelmét, hogy a fenti időszakban az alábbi útszakaszokon kell számítani forgalmi rend változására:

A Széchenyi úti Református Öregtemető melletti Mező utcában a Széchenyi út felől egyirányúsítás lesz bevezetve a Nyárfa utcáig, ezért a Könyök utcából csak a Malomtó szél felé lehet közlekedni.

A Csengettyűs Temető melletti Csengettyűs utcába sem a Hold utca, sem a Jászberényi út felől nem lehet majd behajtani gépjárművel.

Az Újvárosi Köztemető melletti Dinnyéshalom utcában és a – burkolt utat követő – Török Ignác utcában az Újváros szél utcáig a Kőrösi út felől egyirányúsítás lesz bevezetve, ezért a Török Ignác utcán az Újváros szél utca után behajtási tilalom lesz érvényben.

A Kálvária illetve a Református kis Temetőnél lévő „Várakozni tilos” figyelmeztető táblák ezen a három napon nem lesznek érvényben.

A forgalomirányításában a Rendőrség, Közterület-felügyelet és a Polgárőrség segédkezik. Kérjük a gépjármű tulajdonosokat, hogy a fenti időszakban figyelmesen, türelmesen, ne megszokásból vezessenek, és a saját illetve mások érdekeit is fokozottan óvják és védjék.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Dr. Diósgyőri Gitta
címzetes főjegyző