Nagyösszegű támogatást kapott a ceglédberceli iskola

1165

Több mint 13 millió forint támogatást kapott a Ceglédi Tankerülettől a Ceglédberceli Eötvös József Általános Iskola. Az összeget informatikai fejlesztésre, hangosításra, hangszerekre, valamint érintésvédelmi javításokra használták fel. Az intézmény pedagógusai és diákjai ünnepi műsorral készültek, ezzel köszönték meg a támogatást.

Nagy ünnep volt tegnap a Ceglédberceli Eötvös József Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az öröm pedig azért volt ekkora, mert a Ceglédi Tankerületi Központtól nagy összegű támogatást kapott az intézmény.

FODOR GÁBOR, igazgató, Ceglédi Tankerületi Központ: ,,Ennek az intézménynek a támogatására több mint 13 millió forint jutott, ami arányaiban is szép szám. Az volt az egészben a számomra felemelő, hogy jó volt igazgató asszonnyal együttműködni, hogy ezt mire is költsük. Nem csak egy dologra, hanem többféle dologra is sikerült költeni.”

A támogatásnak köszönhetően az intézményben létrejöhetett egy új, jól felszerelt informatikai terem. Továbbá kaptak hangszereket és elvégezték az érintésvédelmi javításokat is az épületben. A fejlesztések összefogás eredményeként jöhettek létre – mondta a polgármester köszöntőbeszédében.

TÖRÖK JÓZSEF, polgármester, Ceglédbercel: ,,Legfőképp a gyerek, aki számunkra fontos és fontosnak kell lennie a jövőben is. Úgy gondolom, hogy az önkormányzatnak és a tankerületnek is ez a közös feladata és erre, ha valaki esküt tesz és így csinálja, akkor a működtetés és a vagyonkezelés nem válik el, hanem egy olyan erős kapoccsá válik, hogy sokkal nagyobb eredményeket érünk el, mint azt bárki is gondolná.”

Az ünnepségen az intézményvezető is köszönetet mondott a támogatásokért.Ezzel pedig még nincs vége, hiszen június 18-án elkezdődhet a Petőfi utcai épület külső szigetelése és a nyílászárók cseréje. Az ünnepségen a fejlesztések átadását jelképező szalagot a polgármester és a Ceglédi Tankerületi Központ igazgatója vágta át.