Nagyot küzdöttek az U11-es Cápák

749

A leány kézilabda országos gyermekbajnokság hétvégi fordulójában, vasárnap a váci sportcsarnokban játszott két mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák U11-es csapata.  A kis Cápák előbb a Budaörstől szenvedtek vereséget, majd nagy csatában kikaptak a házigazdáktól is.

U11-es leány kézilabda országos gyermekbajnokság

Budaörs – Ceglédi Kék Cápák 20-14 (10-6)

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Kökény Hanna 8/1, Takó Emese 4/1, Pintér Zsófia 1, Pető Luca 1, Kádár Kata, Csombai Mirella, Omelka P. Kíra, Imregi Boglárka, Kelemen Réka, Orlov Katinka, Horváth Evelin, Pokorny Szintia.

Ipress Vác – Ceglédi Kék Cápák 15-13 (8-6)

Ceglédi gólok: Kökény Hanna 7/4, Takó Emese 3, Imregi Boglárka 2, Pető Luca 1.

Pudics Zsolt edző: A váci skalp reményében utaztunk házigazdánkhoz, akikkel a várakozásnak megfelelően óriási csatát vívtunk. A lányok erőn felüli küzdelme ezúttal nem volt elég a győzelemhez. Ha kicsit jobban bízunk magunkban, akkor az ilyen nagy csatákból is győztesen kerülünk majd ki. A játékvezetők felfogása nem segítette az erőbeosztásunkat, mert a Vác nagyon sokáig támadhatott, ami rengeteg energiát vett el. Remekül védekeztünk és a passzívnál kikényszerített lövéseket legtöbbször jól hárította a parádésan védő Semetka Gréta. A mérkőzés első negyedében összeszedett négygólos hátrányunk után futottunk az egész meccsen, és amikor az utolsó öt percben négyszer is támadhattunk az egygólos különbségért, Fortuna mindig közbeszólt. Gratulálok a csapatnak, hatalmasat küzdöttek, és ez igaz a Budaörs elleni meccsre is.